Hosszú éjszakán van túl a 103 éves sajóvámosi asszony

Forrás: Thinkstock -
eltűnt lány idős eltűnt emberek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsére gyorsan, alig egy óra alatt megtalálták azt a 103 éves asszonyt, aki Sajóvámoson kedd éjszaka elkóborolt otthonából. 

A rendőrséget az eltűnt néni 78 éves lánya értesítette szerda hajnalban, mert anyja, aki ráadásul térben és időben sem tájékozódik tökéletesen,

egy szó nélkül eltűnt.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A járőrök azonnal keresni kezdték az asszonyt, majd a bejelentés után alig egy órával meg is találták. Kiderült, hogy el sem hagyta Sajóvámost, és néhány karcolással megúszta, de a biztonság kedvéért a mentők kórházba szállították.

Még nincs vége: ónos eső, szél és havazás is lehet a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20160211-az-idojaras-elorejelzes-szerint-eso-szel-es-havazas-is-lehet-a-hetvegen.htmlAz időjárás-előrejelzés szerint a hét további részében is bőven kijut a csapadékból, az ország magasabban fekvő területein pedig akár hózápor is kialakulhat. NewsThinkstockEz az applikáció megment, ha jön a barna macihttp://www.life.hu/news/20160210-flush-toilet-finder-app-megmutatja-hol-vegezheted-a-dolgod.htmlSokan kerültünk már olyan kínos helyzetbe, amikor sürgősen szükség lett volna egy illemhelyre, de nem tudtuk merre menjünk. Nos, erre kínál megoldást egy applikáció, ami megmutatja, hogy hova fordulhatunk. Köszönjük! NewsOrigoA francia fotós 140 kutya életét mentette meg ezzel a fotósorozattal http://www.life.hu/news/20160210-tobb-kutya-is-megmenekult-a-halaltol-hala-egy-bajos-fotosorozatnak.htmlSophie Gamand különleges projektbe fogott, hogy megmentsen több négylábút a halál torkából. Ma már világhírűvé váltak a bájos felvételek. NewsOrigoKét gyerek meghalt egy francia iskolabusz-balesetbenhttp://www.life.hu/news/20160210-tragedia-ket-kisgyerek-halt-meg-franciaorszagban-egy-buszbalesetben.htmlKét gyerek meghalt, hét másik ember könnyebben megsérült szerda reggel egy buszbalesetben a kelet-franciaországi Jura hegységben, Montbenoit kisvárosnál, néhány kilométerre a svájci határtól. News--Szívszorító! Mielőtt megvakult, még találkozhatott kedvenc Disney-hőseivel a kislányhttp://www.life.hu/news/20160210-caoimhe-burns-talalkozott-kedvenc-disney-hoseivel-mielott-teljesen-megvakulna.htmlA hároméves Caoimhe Burns valószínűleg hamarosan teljesen elveszíti a látását, ezért a családja elhatározta, még azelőtt valóra váltják a kislány álmát. Így találkozhatott a kedvenc mesefiguráival. News--Ma lenne 94 éves Göncz Árpádhttp://www.life.hu/news/20160210-goncz-arpad-egykori-koztarsasagi-elnoke-februar-10-en-unnepelne-94-szuletesnapjat.htmlMagyarország egykori köztársasági elnöke február 10-én ünnepelné születésnapját. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.