Szívszorító! Mielőtt megvakult, még találkozhatott kedvenc Disney-hőseivel a kislány

Forrás: Facebook/Getting Caiomhe to Disneyland before she loses her sight -
Vakság Caoimhe Burns Disney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hároméves Caoimhe Burns valószínűleg hamarosan teljesen elveszíti a látását, ezért a családja elhatározta, még azelőtt valóra váltják a kislány álmát. Így találkozhatott a kedvenc mesefiguráival.

Az orvosok januárban diagnosztizáltak nála egy olyan genetikai állapotot, ami miatt a látóidegek nem működnek megfelelően. Az idő múlásával ez csak egyre rosszabb lesz. Caoimhe a jobb szemére már elvesztette látását, de a bal szeme is nagyon gyenge.

Forrás: Facebook/Getting Caiomhe to Disneyland before she loses her sight

Mivel imádja a Disney-meséket, ezért a családja egy adománygyűjtésbe kezdett, hogy elutazhassanak a kislánnyal a párizsi Disneylandbe, mielőtt még teljesen elveszítené a látását. Rengeteg pénz gyűlt már össze, idegenek és a család egyaránt segítettek a gyermeknek. Ráadásul egy kis ízelítőt is kaphatott abból, hogy mi vár rá, ha el tudnak majd utazni, ugyanis Mickey és Minnie már tettek egy látogatást a kislánynál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.