Baltával tört-zúzott a volt válogatott kézilabdázó

Forrás: AFP/Franck Fife -
garázdaság balta kézilabda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori válogatott kézilabdázó állítólag dühösen, és egy baltával érkezett fia születésnapi bulijára, miután a gyerek kórházba került, mert annyira lerészegedett. A sportoló azt akarta tudni, hogy ki itatta le a fiát. Garázdaság és rongálás miatt indult nyomozás.

"Van nektek anyátok?! Milyen anyátok van nektek?" - ezzel a kérdéssel rontott be fia születésnapi bulijára egy volt válogatott kézilabdázó, legalábbis egy szemtanú szerint.

A sportoló akkor kezdett el törni-zúzni a nála lévő baltával, amikor valaki reagált a szidalmakra. "Milyen anyánk van?! Nem minket kell kórházba szállítani..."

A párbeszéd előzménye még aznap este történt: a kézilabdázó 16 éves fia ugyanis annyira lerészegedett a művelődési házban tartott születésnapi buliján, hogy kórházba kellett szállítani - írja az Origo a Blikkre hivatkozva.

Baltával verte szét a kultúrházat az egykori válogatott kézilabdázó (A kép illusztráció) Forrás: AFP/Franck Fife

A kézis maga bérelte ki a helyet a fiának, aztán azzal vádolta a többi kamaszt, hogy

ők itatták le annyira a gyerekét.

Többen menekülni kezdtek, amikor a sportoló összetört egy ablakot meg egy széket, de olyan is volt, aki az ablakon ugrott ki. A Balatonfüredi Rendőr-főkapitányság garázdaság és rongálás miatt indított nyomozást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.