Baltával tört-zúzott a volt válogatott kézilabdázó

Forrás: AFP/Franck Fife -
garázdaság balta kézilabda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori válogatott kézilabdázó állítólag dühösen, és egy baltával érkezett fia születésnapi bulijára, miután a gyerek kórházba került, mert annyira lerészegedett. A sportoló azt akarta tudni, hogy ki itatta le a fiát. Garázdaság és rongálás miatt indult nyomozás.

"Van nektek anyátok?! Milyen anyátok van nektek?" - ezzel a kérdéssel rontott be fia születésnapi bulijára egy volt válogatott kézilabdázó, legalábbis egy szemtanú szerint.

A sportoló akkor kezdett el törni-zúzni a nála lévő baltával, amikor valaki reagált a szidalmakra. "Milyen anyánk van?! Nem minket kell kórházba szállítani..."

A párbeszéd előzménye még aznap este történt: a kézilabdázó 16 éves fia ugyanis annyira lerészegedett a művelődési házban tartott születésnapi buliján, hogy kórházba kellett szállítani - írja az Origo a Blikkre hivatkozva.

Baltával verte szét a kultúrházat az egykori válogatott kézilabdázó (A kép illusztráció) Forrás: AFP/Franck Fife

A kézis maga bérelte ki a helyet a fiának, aztán azzal vádolta a többi kamaszt, hogy

ők itatták le annyira a gyerekét.

Többen menekülni kezdtek, amikor a sportoló összetört egy ablakot meg egy széket, de olyan is volt, aki az ablakon ugrott ki. A Balatonfüredi Rendőr-főkapitányság garázdaság és rongálás miatt indított nyomozást.

Így ünnepli 71 éve tartó barátságát Lil és Janehttp://www.life.hu/news/20160216-lil-es-jane-mar-71-eve-egymas-legjobb-baratai.htmlAz ő barátságuk kibírta az idő próbáját! Már mindketten dédnagymamák, de még mindig ott vannak egymás mellett! News--6 éven át nem járt be dolgozni, és senki sem vette észrehttp://www.life.hu/news/20160216-joaquin-garcia-spanyol-kozalkalmazott-6-evig-nem-ment-be-dolgozni-es-senki-sem-vette-eszre.htmlJoaquin Garcia spanyol közalkalmazottat hosszú munkaviszonya miatt kitüntetésben akarták részesíteni, ekkor derült fény a tényre, hogy a 69 éves férfi immár több éve nem is járt be a munkahelyére. News--Magyarország is nyert a Berlinale Filmfesztiválonhttp://www.life.hu/news/20160215-magyar-holland-filmterv-nyerte-az-eurimages-fejlesztesi-dijat.htmlA Blind Willow, Sleeping Woman címmel készülő francia-magyar-holland filmterv nyerte az Eurimages fejlesztési díját a 66. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon. Gratulálunk! News--Pusztulnak a pingvinekhttp://www.life.hu/news/20160215-becsles-szerint-150-ezer-adelie-pingvin-pusztult-el-egy-hatalmas-jeghegy-miatt-a-delisark-keleti.htmlBecslések szerint mintegy 150 ezer Adélie-pingvin pusztult el egy hatalmas jéghegy miatt a Déli-sark keleti részén fekvő Nemzetközösség-öbölben. News--57 évesen elhunyt a nyolcvanas évek sztárja, Vanityhttp://www.life.hu/news/20160216-vanity-a-nyolcvanas-evek-hires-enekesnoje-57-evesen-elhunyt.htmlAz egész zenei világot sokkolta a hír, hogy a nyolcvanas évek híres énekesnője, Vanity 57 évesen elhunyt. NewsThinkstockKatalin hercegné túlköltekezik?http://www.life.hu/news/20160215-katalin-hercegne-1-millio-forintnak-megfelelo-osszegert-utazott-norfolkba-a-kensington-palotabol.htmlA hercegné helikopterrel utazott vissza a Kensington-palotából norfolki rezidenciájára csekély 3000 angol fontért. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.