Molnár Anikó, Soma és Kökény Attila is a kerekded nők pártján állnak, és nem értenek egyet a szókimondó rádiós véleményével.

Ahogy a Life.hu is megírta, Bochkor Gábor a Music FM Önindító című műsorában kijelentette: „Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban, az méltatlanná válik arra, hogy szeressék.” A rádiós ezzel a mondatával sokaknál kiverte a biztosítékot. A Hot! pedig megkérdezte, a sztároknak mi a véleményük Gábor kijelentéséről. 

Forrás: Facebook/Molnár Anikó

„Gábor nem rossz ember, de azt tudomásul kell venni, hogy senkit nem lehet centikben és kilókban mérni, és ítélkezni sem szabad mások felett. Csak azok bántanak másokat, akiknek saját magukkal van problémájuk” – mondta Molnár Anikó, Bocsi egykori párja. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Gábor téved abban, hogy egy nő csak vékonyan lehet szép. A húsnak igenis van felvevőpiaca. Abban viszont van némi igazság, hogy ha valaki százharminc kiló, és szinte elfolyik, ott valamilyen mély traumáról lehet szó. Saját magunkkal kell rendben lenni és mozogni” – mondta Soma. 

Forrás: TV2

„Aranka ötvenkét kiló volt az esküvőnkön. Ezt csak azért tudom, mert mondta. Nem szép dolog ilyet mondani a nőkre. Az én drága feleségem két gyönyörű gyereket szült, megszenvedte a vajúdást, felkelt hozzájuk, ha felsírtak, virrasztott, amikor betegek voltak. Ellátja a háztartást, vigyáz ránk, mindig mindenben támogat, ezek után senki ne mondja azt, hogy nem méltó hozzám, mert felszaladt rá pár kiló” – mondta Kökény Attila.  

Várkonyi Andrea, Bochkor Gábor párja is megszólalt
„Egyetértek Gáborral, de azt tudni kell, hogy ő sokszor nagyon sarkítja a véleményét. Az túlzás, hogy azért, mert elhízik valaki, méltatlanná válik arra, hogy szeressék, ugyanakkor abban teljesen igaza van, hogy egy párkapcsolatban illik a másikat megtisztelni azzal, hogy vonzóan és ápoltan nézzünk ki” – mondta a híradós a Life.hu-nak.