Idén nem indul a magyar csapat a Játék határok nélkülben

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
magyarok verseny műsor Játék határok nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Origo információi szerint értesítették a jelentkezőket arról, hogy idén nem mehetnek a vetélkedőre. Budapest is felmerült 2016-os helyszínként, így biztosan kiesik.

A portál birtokába jutott levél szerint a NuMuvee Hungary Kft. értesítette az idei Játék határok nélkül című vetélkedőre jelentkezőket arról, hogy idén nem mehetnek a forgatásra.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

Megkérdezték a gyártó céget, a NuMuvee Kft. egyik vezetőjét a helyzetről. Ők bízva abban, hogy a 2016-os évadra is szükség lesz, a tervezett gyártási menetrendnek megfelelően még szerződéskötés előtt elindították a casting felhívást. "Az új helyzet ismeretében viszont úgy éreztük, hogy mindazoknak, akik részben rajongóként, részben a próbatétel miatt jelentkeztek, tartozunk annyival, hogy értesítjük őket, hogy a szereplőválogatás folyamatát kénytelenek voltunk leállítani.

Talán szerencsétlen fordulat, hogy a kiküldött értesítés miatt kapott nyilvánosságot a hír, de valószínűleg, előbb-utóbb amúgy is kiderült volna"

- mondta Farkas József, a Játék határok nélkül társproducere. Ennek fényében idén a magyar csapat nem indul a versenyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.