Berki Krisztián: "Továbbra is testvéri szeretettel gondolok Tvrtkóra"

Forrás: Facebook/Berki Krisztián, MTI/Szigetváry Zsolt -
TV2 elbocsátás Vujity Tvrtko Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes élet sztárja elárulta, hogy nem jelent számára semmiféle örömöt egykori kollégájának, Tvrtkónak az elbocsátása.

Február 26-ai hatállyal távozott a TV2-től Vujity ­Tvrtko, aki a csatorna indulásakor került képernyőre. A hírt megelőzően a riporternek Berki Krisztiánnal volt egy éles szóváltása, a Mokka élő adásában bírálta Tvrtko a közszereplőt.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián, MTI/Szigetváry Zsolt

Krisztián a történtek ellenére sem gondol haraggal a riporterre, és a Blikknek elárulta, egyáltalán nem okoz örömet neki Tvrtko elbocsátása.

“Továbbra is testvéri szeretettel gondolok Tvrtkóra, de egy képzeletbeli, közös vasárnapi ebédnél biztos, hogy kapna egy atyai nyaklevest, hiszen a testvérünkkel így nem lehet viselkedni. Nem jelent semmiféle örömöt a távozása a csatornától. Ahogy Tvrtko is említette, ő egy Pulitzer-emlékdíjas újságíró, én a jövőben is újságíróként tekintek rá, munkájához további sok sikert kívánok. Az adást köve­tően kétszer is hívott négyszemközti beszélgetésre, és annyit elmondhatok, két férfi beszélgetett egymással. Mindennemű korábbi vélt vagy valós sérelmét félretéve eszmét cseréltünk, most először nyitott felém. A beszélgetésünk után kezet nyújtott nekem, amit természetesen elfogadtam” – mondta a lapnak Berki Krisztián.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.