Nyilvánossá vált a néhai Whitney Houston 22 évesen elhunyt lányának boncolási jegyzőkönyve.

Mint a Life.hu korábban megírta, a Fulton megyei bíróság csütörtökön engedélyezte Bobbi Kristina Brown boncolási jegyzőkönyvének nyilvánossá tételét, így több mint fél évvel a néhai Whitney Houston egyetlen lányának halála után kiderültek a dokumentum részletei. 

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Az orvosszakértő megállapítása szerint Bobbi Kristina szervezetében alkoholt és kábítószert, valamint szorongásoldó és altató gyógyszereket találtak, halálának okát pedig drogmérgezés, illetve az arccal a fürdőkád vizébe merülés következtében kialakult tüdőgyulladás volt. A szándékosságot megállapítani nem lehet – olvasható a jegyzőkönyvben, amelyet több külföldi híroldal, köztük a Variety magazin is leközölt. 

Bobbi Kristina Brown éppen azon a napon ünnepelte volna 23. születésnapját, amikor a dokumentumokat nyilvánossá tették. A TMZ hírei szerint a család egy megemlékezést szervez a tavaly júliusban elhunyt lánynak. Bobbi Kristinát tavaly januárban találták meg eszméletlen állapotban a fürdőkádjában, rá fél évvel halt meg. Édesanyja, Whitney Houston hasonló körülmények között vesztette életét, erről bővebben itt olvashatsz