Kiderült: ezért halt meg Bobbi Kristina Brown

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
halál Bobbi Kristina Brown boncolási jegyzőkönyv nyilvános Whitney Houston drogfüggőség kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyilvánossá vált a néhai Whitney Houston 22 évesen elhunyt lányának boncolási jegyzőkönyve.

Mint a Life.hu korábban megírta, a Fulton megyei bíróság csütörtökön engedélyezte Bobbi Kristina Brown boncolási jegyzőkönyvének nyilvánossá tételét, így több mint fél évvel a néhai Whitney Houston egyetlen lányának halála után kiderültek a dokumentum részletei.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Az orvosszakértő megállapítása szerint Bobbi Kristina szervezetében alkoholt és kábítószert, valamint szorongásoldó és altató gyógyszereket találtak, halálának okát pedig drogmérgezés, illetve az arccal a fürdőkád vizébe merülés következtében kialakult tüdőgyulladás volt. A szándékosságot megállapítani nem lehet – olvasható a jegyzőkönyvben, amelyet több külföldi híroldal, köztük a Variety magazin is leközölt.

Bobbi Kristina Brown éppen azon a napon ünnepelte volna 23. születésnapját, amikor a dokumentumokat nyilvánossá tették. A TMZ hírei szerint a család egy megemlékezést szervez a tavaly júliusban elhunyt lánynak. Bobbi Kristinát tavaly januárban találták meg eszméletlen állapotban a fürdőkádjában, rá fél évvel halt meg. Édesanyja, Whitney Houston hasonló körülmények között vesztette életét, erről bővebben itt olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.