Talán Attila kiesett a külföldi tehetségkutatóból

Forrás: Talán Attila hivatalos oldala / Facebook -
ének tehetségkutató Talán Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán Attilát a Megasztár színpadáról ismerhetjük, ám nemrég Németország egyik tehetségkutatójában is megcsillogtatta tudását. Sajnos nem aratott osztatlan sikert, az énekes ugyanis a hétvégén kiesett.

Mi is beszámoltunk róla, hogy Talán Attila bekerült egy német tehetségkutatóba, a Deutchland sucht den Superstar-ba. De a legutóbbi megmérettetésen a Steppenwolf Born To Be Wild-dal című dalával úgy tűnik, nem volt elégedett a zsűri.

Sajnos Talán Attila kiesett Forrás: Talán Attila hivatalos oldala / Facebook

A versenyt Jamaicában, a tengernapon rendezték meg, de mentora, - aki egyébként Modern Talking egyik tagja, - egy kisegéréhez hasonlította az énekes teljesítményét, és azt is hozzátette, hogy sokkal többet várt tőle. Az énekes azonban nem szomorkodik, inkább egy óriási kalandnak fogta fel az egészet.

A biszexuális Kristen Stewart újra szerelmes?http://www.life.hu/sztarok/20160305-baratnoje-van-kristen-stewartnak-vagy-megsem.htmlKevesebb, mint egy évig tartott Kristen Stewart és barátnője, Alicia Cargaile románca. A nemrég megjelent képeken pedig a színésznő már egy másik dögös csaj oldalán feszít. Ki a titokzatos hölgy, talán az új barátnő? TV + Sztárok--Gwyneth Paltrow felhagy a színészkedésselhttp://www.life.hu/sztarok/20160305-gwyneth-paltrow-nem-vallal-tobb-szerepet-egy-ideig.htmlGwyneth Paltrow rajongói csalódottak lehetnek, hiszen a színésznő nem vállal több filmszerepet, legalábbis az elkövetkezendő években biztosan nem. Ehelyett inkább a saját márkája építgetésén, a Goop-on dolgozik. TV + Sztárok--Britney Spears egy szál bikiniben ráztahttp://www.life.hu/sztarok/20160305-britney-spears-bikiniben-tancolt-es-bohockodott.htmlBritney Spears jobb formában van, mint valaha! Ráadásul ezt nem egy profin beállított kép alapján jelenthetjük ki, hanem egy nyaraláson készült videó miatt, amin a popdíva egy szál bikiniben táncikál és bohóckodik a parton. TV + SztárokOrigoRég készült ilyen előnytelen kép Rebel Wilsonrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160303-rebel-wilson-egy-elonytelen-kepet-osztott-meg-az-instagramon.htmlRebel Wilson érdekes fotót osztott meg az Instagram-oldalán, és mondhatnánk, hogy tömör-gyönyör, de ilyenről szó sincs, mivel valamiért még csak nem is mosolyog. TV + Sztárok--Így néz ki Pamela Anderson 48 évesen és pucéranhttp://www.life.hu/sztarok/20160225-pamela-anderson-levetkozott.htmlPamela Anderson az évek múlásával levetkőzte gátlásait is, egy-egy fotózás kedvéért ruháitól is megszabadult, ám rég nem láthattuk úgy, ahogy most: teljesen meztelenül. TV + Sztárok--Ezért nevet mindenki Eva Longorián http://www.life.hu/sztarok/20160225-a-szuletett-felesegek-szexi-gabija-ismet-mindenkit-megnevettet.htmlNeked is Gaby volt a kedvenced a Született feleségekből, mert ő volt a legcsinibb, és folyton megkacagtatott mindenkit? Eváról kiderült, hogy nemcsak a képernyőn, hanem az életben is imád mosolyt csalni az arcunkra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.