Képzeljétek, a legfrissebb hírek szerint Madonna egy újabb gyereket akar örökbefogadni! Ráadásul miután az énekesnő kiborult, mert a fia, Rocco inkább az apjával akar élni Londonban, talán nem is olyan meglepő, hogy a tervek szerint egy kisfiúval bővül a család.

"Madonna próbálja valamivel helyettesíteni a Rocco után maradt űrt" - mondja egy bennfentes az énekesnő új ötletével, az adoptálással kapcsolatban. 

Nemrég Madonna fájdalmától volt hangos a sajtó, az énekesnő ugyanis az egyik koncertjén elsírta magát a fia, Rocco miatt, akit a bíróság a Londonban élő apjához helyezett, de ha a fián múlik, bizony ő sem döntött volna másképp.

Madonna mostanság Rocco-val közös fotókat posztol az InstagramraForrás: Instagram/Madonna

Mint kiderült a Rebel Heart nevezetű turnéjának Fülöp-szigeteki állomásán az énekesnő több árvaházba is ellátogatott - számolt be a Radar Online. 

Egy bennfentes szerint megtiltották a személyzetnek, hogy lefotózzák a sztárt, állítólag azért,

mert Madonna az egész procedúrát titokban akarja tartani.

Forrás: AFP

Az énekesnő egyébként már adoptált két gyereket, a 10 éves David-et  és a szintén 10 éves Mercy Jamet. David 2005-ben született Malawiban, és

2006-ban került Madonna és Guy Ritchie angliai otthonába.

Mercy 2009-ben született, és több bírósági tárgyalás után került nevelőszülőihez.

Madonnának saját gyermekei is vannak, Lourdes 1996-ban született, apja, Carlos Leon edző, és Rocco, aki 2000-ben látta meg a napvilágot. Apja Guy Ritchie rendező, akitől az énekesnő azóta már elvált.