Madonna újabb örökbefogadást tervez

Forrás: AFP -
adoptálás örökbefogadás Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Képzeljétek, a legfrissebb hírek szerint Madonna egy újabb gyereket akar örökbefogadni! Ráadásul miután az énekesnő kiborult, mert a fia, Rocco inkább az apjával akar élni Londonban, talán nem is olyan meglepő, hogy a tervek szerint egy kisfiúval bővül a család.

"Madonna próbálja valamivel helyettesíteni a Rocco után maradt űrt" - mondja egy bennfentes az énekesnő új ötletével, az adoptálással kapcsolatban.

Nemrég Madonna fájdalmától volt hangos a sajtó, az énekesnő ugyanis az egyik koncertjén elsírta magát a fia, Rocco miatt, akit a bíróság a Londonban élő apjához helyezett, de ha a fián múlik, bizony ő sem döntött volna másképp.

Madonna mostanság Rocco-val közös fotókat posztol az Instagramra Forrás: Instagram/Madonna

Mint kiderült a Rebel Heart nevezetű turnéjának Fülöp-szigeteki állomásán az énekesnő több árvaházba is ellátogatott - számolt be a Radar Online.

Egy bennfentes szerint megtiltották a személyzetnek, hogy lefotózzák a sztárt, állítólag azért,

mert Madonna az egész procedúrát titokban akarja tartani.

Forrás: AFP

Az énekesnő egyébként már adoptált két gyereket, a 10 éves David-et és a szintén 10 éves Mercy Jamet. David 2005-ben született Malawiban, és

2006-ban került Madonna és Guy Ritchie angliai otthonába.

Mercy 2009-ben született, és több bírósági tárgyalás után került nevelőszülőihez.

Madonnának saját gyermekei is vannak, Lourdes 1996-ban született, apja, Carlos Leon edző, és Rocco, aki 2000-ben látta meg a napvilágot. Apja Guy Ritchie rendező, akitől az énekesnő azóta már elvált.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.