Elege van az anyjából Madonna 15 éves fiának, Roccónak

Guy Ritchie édesanya szülő turné elválás Madonna fellépés édesapa gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Inkább élne az apjával, Guy Ritchie-vel, mint hogy része legyen anyja hektikus életvitelének a sztárpár 15 éves fia.

Hangos veszekedések és sírás - a TMZ informátorai szerint nagyjából így lehet jellemezni azt az együtt töldött anya-fia időt, ami Madonna és Rocco viszonyát jellemzi az énekesnő Rebel Heart nevű koncertturnéja alatt.

Madonna vérszerinti és adoptált gyerekeivel, David Bandával, Lourdes-al, Mercy James-el és Roccóval Forrás: AFP/Amos Gumulira

A lap úgy tudja, a 15 éves fiú inkább apjával, Guy Ritchie-vel és családjával élne egy állandó, kiegyensúlyozott életet, mint a hektikus életvitelű popdívával.

Cuki! Jedinek öltöztette újszülött kislányát Mark Zuckerberghttp://www.life.hu/csalad/20151218-mark-zuckerberg-a-csillagok-haboruja-legujabb-reszet-varva-jedinek-oltoztette-ujszulott-kislanyat.htmlVicces fotót osztott meg nemrég született kislányáról, Maxről a Facebook-vezér. CsaládOrigoAda jól főz vagy sem? Fiai elárulták!http://www.life.hu/csalad/20151229-ada-musorvezeto-fiai-elarultak-hogy-foz-a-musorvezeto.htmlMi kerül a reggeli asztalra Adáéknál? Szeretik-e a fiai a műsorvezető főztjét? Németh Máté, a Life.hu nagyszájú riportere alaposan kifaggatta Adát és két fiát arról, mi minden történik a magyar sztár konyhájában, és a fiúk mennyire elégedettek édesanyjuk főzési tudásával. Család--Nem vállalta mellrákja kezelését terhesen a kismama: 8 napig élt a kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20151221-a-mellrakos-terhes-edesanya-nem-vallalta-a-kemoterapias-kezelest-8-napig-elt-a-kisbabaja.htmlMagzatkárosító hatása miatt nem vállalta a kemoterápiás kezelést Heidi Loughin, akinek kisbabája mindössze 8 napig élt. Család--Örömhír! Második gyermekét várja Bill Clinton lányahttp://www.life.hu/csalad/20151222-chelsea-clinton-hillary-clinton-lanya-masodik-gyermeket-varja.htmlA politikusnő 35 éves lánya, Chelsea Clinton Twitteren osztotta meg a nagy hírt. Család--Teljesen kikészült Kelly Rutherford, A pletykafészek sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20151218-kelly-rutherford-a-pletykafeszek-szinesznojetol-elvettek-a-gyermekfelugyeleti-jogot.htmlSzomorúan indul a sorozat színésznőjének karácsonya és új éve: a hírek szerint teljesen összetört, amikor kiderült, hogyan döntött a bíróság gyermekei elhelyezéséről és láthatásáról. Család--Igencsak drága óvodába jár januártól György herceghttp://www.life.hu/csalad/20151221-gyorgy-herceg-kulonleges-ovodaba-fog-jarni-januartol.htmlMár maga az montessori-i óvoda is megerősítette a hírt, miszerint Vilmos herceg és Katalin hercegné legidősebb gyermeke hamarosan az intézményük tanulója lesz. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.