Újabb csapás érte a súlyos beteg Paudits Bélát

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
betegség halál tragédia exfeleség Paudits Béla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kíméli a sors a súlyos beteg Paudits Bélát, akinek egy újabb tragédiával kellett szembenéznie: elhunyt volt felesége, Marcsi, aki a válás ellenére végig támasza volt a színésznek. 

Paudits Bélát egyik csapás éri a másik után: ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt, a színész hosszú ideje küzd különböző betegségekkel, amiken a sorozatos műtétek sem tudtak segíteni. Psota Irén halálhíre pedig csak rontott az állapotán, elmondása szerint ő is mindennap csak a halált várja.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

Most azonban újabb csapással kell megbirkóznia: volt felesége, Marcsi is elhunyt, aki válásuk ellenére végig szilárd támasza volt a színésznek. A 43 kilósra fogyott Paudits Bélát nagyon megviselték a történtek, olyan rossz állapotban van, hogy még exfelesége temetésére sem tud majd elmenni. "Csúnya műtéten esett át Marcsi is, a gerincével voltak problémák. Sokat szenvedett, érszűkülete is volt. A munkája miatt állandóan stresszelt, idegeskedett, rengeteget melózott. A szívével is voltak bajok. Nem találkoztunk, mióta kihozott a kórházból, neki is megvolt a saját baja" – mesélte a Borsnak Paudits.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.