A lebénult Kent Stephenson megtáncoltatta feleségét az esküvőjükön

Forrás: Facebook/Allix Ruby: Lifestyle + Love Photographer -
Kent Stephenson esküvő béna tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő akaraterővel és kitartással sikerült újra lábra állnia a 2009-ben balesetet szenvedett Kent Stephensonnak, és táncolt feleségével az esküvőjükön.

Deréktól lefelé teljesen lebénult egy motokrossz balesetben Kent Stephenson, de az évek kemény munkájának, a kitartásának, és az orvosoknak köszönhetően lábra tudott állni az esküvőjén.

Forrás: Facebook/Allix Ruby: Lifestyle + Love Photographer

Kent nem adta fel a szörnyű balesete után sem a reményt, és 2012-ben csatlakozott a Louisville Egyetem egyik alapítványához. A férfi gerincébe beépítettek egy implantátumot, ami elektromos jeleket küld a gerincének, így ösztönzi mozgásra az izmokat. . Ezt követte rengeteg gyakorlás és gyógytorna, mire végül 2014-ben először meg tudta mozdítani a lábait.

Forrás: Facebook/Allix Ruby: Lifestyle + Love Photographer

Kent barátja, Allix Ruby mondta el, hogy milyen sokat és milyen keményen dolgozott a férfi azért, hogy elérje célját. Ő volt az, aki végül meg is örökítette azt a csodálatos pillanatot, amikor Kent az esküvőjén lábra állt - írja az Abc News.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.