hajléktalanszálló eltűnt gyerek kislány apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 5 éves gyermekkel Bryan Thouvenel volt barátnője szívódott fel két évvel ezelőtt. A kétségbeesett keresésnek meglett az eredménye. Az apa rátalált szeretett kislányára. 

Két éven keresztül nem volt se éjjele, se nappala az apának, miután kislánya eltűnt. A gyereket édesanyja vitte magával se szó se beszéd, Bryan Thouvenel pedig hiába próbált rájuk találni kétségbeesve.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

Azonban tavaly júniusban megcsillant a remény. Bryan egyik ismerőse telefonált a férfinak, azzal, hogy látta a kislányt az anyjával együtt egy oregoni hajléktalanszállón. A férfi természetesen egyből kocsiba pattant, és levezetett több száz kilométert reménykedve. Végül a bíróságon nézett szembe exével. Természetesen az apa megkapta a felügyeleti jogot, és végre két év után újra együtt lehetnek a kislányával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.