A riporter előadása során arra kérte a közönséget, vastapssal küldjenek erőt a lábadozó színművésznek.

Vujity Tvrtko csütörtök este Tiszaújvárosban tartott előadást. Mint hivatalos közösségi oldalán írta, előtte az utolsó színháztermi előadás épp Kulka János estje volt.

"Ma reggel olvastam János testvérének kérését arról, hogy mindenki küldje a pozitív energiákat. Előadásom megkezdésekor - rendhagyó módon - azt kértem az én drága közönségemtől, hogy úgy küldjünk erőt, ahogy azt egy művész a legjobban szereti, ahogy őt legjobban elismerjük" - írta a tévés riporter és újságíró, aki szerint ezután percekig zúgott a vastaps a színészért. 

Kulka Jánost kedden este a Honvédkórházba, majd mentővel az Amerikai úti Országos Klinikai Idegtudományi Intézetbe szállították. A színművészen életmentő műtétet kellett végrehajtani – ezt családja is megerősítette. A Katona József Színház is közleményt adott ki a színművész állapotával kapcsolatban. A legutóbbi értesülések szerint Kulka János egy vérrög okozott sztrókot, a színész  a legfrissebb hírek szerint pedig magához tért az életmentő beavatkozás után.