Lagzi Lajcsi biankó szerződést kapott, amire olyan összeget írt, amilyet csak akart

Forrás: RTL Klub -
Galambos Lajos nézettség rekord Dáridó Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos a szórakoztató műsorával nézettségi rekordokat döntögetett! A Dáridó akkor újszerű hangulata vonzotta a nézőket.

Nem titok, hogy a Dáridó fénykorában rengeteg embert ültetett le a képernyők elé. Lajcsi készülő könyvében azt is elárulja, hogy pontosan hányan is nézték egy-egy adását, ami elképesztő sikernek számított.

Forrás: RTL Klub

Amikor a Dáridó bemutatkozott, 72-es volt a nézettsége, ami azt jelenti, hogy akik akkor a televízió előtt ültek, azoknak 72%-a Lajcsi szórakoztató műsorára kapcsolódott ki - állítja Lagzi Lajcsi a könyvében.

“Ez abszolút rekord volt abban az időben. Ez elképesztő szám!

Manapság 22-24%-os aránnyal a legnézettebb műsor a Barátok közt vagy az Éjjel-Nappal Budapest” - írja Lajcsi, aki azt is hozzátette, hogy az akkori vezérigazgató, Tolvaj Ferenc kaviárral és pezsgővel kínálta, és egy biankó szerződést tett le elé, amire olyan összeget írt, amilyet csak akart - Idézett a Blikk Lajcsi készülő könyvéből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.