Már Serena Williams is tudja, hogy rossz ötlet volt kutyakaját enni a meccse előtt

Forrás: AFP/Jewel Samad -
meccs tenisz Serena Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Serena Williams elárulta, hogy az idei Italian Open előtt pár órával megkóstolta a kutyája, Chip kajáját, de aztán rá kellett jönnie, hogy nem ez volt élete legjobb döntése.

„Úgy voltam vele, hogy csak megkóstolom, mi ez” - mesélte a világelső teniszező, aki azt is elmesélte, hogy két órával később már rohant is a vécére. Ez azért is volt különösen kellemetlen, mert

épp a Christina McHale elleni meccse előtt történt.

Forrás: AFP/Jewel Samad

Mivel a hasmenés miatt súlyt is vesztett, ezért meg kellett ennie egy tál csirkehúst rizzsel, pedig nem volt sok étvágya. Azt is hozzátette, hogy fogalma sincs mi lehetett kutyája, Chip ételében, csak azt tudja, hogy az állat imádja.

„Fogalmam sem volt, hogy emberek számára nem fogyasztható. Rá kellett volna írniuk! Most nagyon rosszul érzem magam. Csak egy kanállal ettem, de most nem vagyok jól.”

Mihalik Enikő fenekét csak egy szál semmi választotta el attól, hogy mindenki lássahttp://www.life.hu/sztarok/20160513-csupasz-popsival-ment-vacsorazni-mihalik-eniko.htmlSzerencsésnek érezhették magukat azoka a férfiak, akik ott vacsoráztak, ahol nemrég Mihalik Enikő is megjelent. A gyönyörű modell ugyanis egy átlátszó ruhában lépett be az étterembe. TV + Sztárok--Nicole Kidman férjének dala az orális szexről szólhttp://www.life.hu/sztarok/20160512-nicole-kidman-ferjenek-legujabb-szama-az-oralis-szexrol-szol.htmlNicole Kidman férje, Keith Urban egy olyan lendületes kis nótával rukkolt elő, ami garantálja, hogy még az is felkapja rá a fejét, akit ez egyáltalán nem érdekel. A dal ugyanis az orális szexről szól, ami valljuk be; egészen a Mariana-árok mélységeibe ránt minket. TV + Sztárok--Elítélték Demcsák Zsuzsa volt férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20160512-eliteltek-demcsak-zsuzsa-volt-ferjet.htmlLezárult Demcsák Zsuzsa és volt férjének pere, ami azért indult, mert a műsorvezető súlyos testi sértéssel, rongálással, és lopással vádolta meg exférjét. A férfit a lopás vádja alól felmentették. Büntetése: pénzbírság. TV + SztárokOrigoCoco Austin melleinél csak a pocakja nagyobbhttp://www.life.hu/sztarok/20160509-coco-austin-pocakja-es-mellbimboi-is-megkuzdottek-a-szexi-kontosevel.htmlCoco Austint főleg a meztelenkedős képei tették ismertté, és ezen újdonsült anyaként sem kíván változtatni. Anyák Napja alkalmából például egy elég merész kismama fotóval kedveskedett rajongóinak. TV + SztárokAFPPamela Anderson fintorgó plasztikrémmé változotthttp://www.life.hu/sztarok/20160506-pamela-anderson-arca-eleg-ijesztore-sikerult.htmlA 48 éves Pamela Anderson hihetetlen átváltozáson ment keresztül, szinte meg sem ismertük azokon a képeken, amelyek nemrég egy New York-i gálán készültek róla. TV + Sztárok--Robin Williams megalázta a kislányt, aki a Mrs. Doubtfire-ben a gyerekét játszottahttp://www.life.hu/sztarok/20160505-robin-williams-megalazo-helyzetbe-hozta-mara-wilsont.htmlMara Wilson 23 évvel ezelőtt, hatévesen még gyerekként szerepelt a Mrs. Doubtfire című filmben, ám most 28 éves fejjel előásott egy régi emléket a forgatásról. Elárulta, Robin Williams egyszer eléggé zavarba hozta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.