Tom Cruise nem látogatja haldokló édesanyját

Forrás: AFP/Ben Stansall -
édesanya anyák napja szülő haldokló Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szupersztár anyukája nagyon rossz állapotban van. Minden testvére igyekszik minél több időt tölteni vele, és boldoggá tenni napjait, de Tom Cruise nem bírt időt szakítani beteg szülőjére.

Egyre rosszabb állapotban van Tom Cruise édesanyja, Mary Lee Mapother. A tolószékhez kötött nő gyermekei igyekeznek édesanyjuk kedvében járni, emlékezetessé tenni napjait – kivéve Tom Cruise-t.

Forrás: AFP/Ben Stansall

A szupersztár állítólag anyák napján sem látogatta meg haldokló szülőjét, ami miatt sok családtag, ismerős felháborodott. Gyermekei hajókázni vitték a beteg nőt, de a színész nem jelent meg az összejövetelen. “Hihetetlen, hogy valaki, aki gyermekként olyan közel állt az anyjához, mikor felnőtt, nincs ott mellette, amikor ilyen rosszul van. Különösen anyák napján” - fakadt ki az egyik közeli ismerős a Radar Online magazinnak.

A Dallas egykori Lucyje letagadhatná, hogy ő volt a Dallas egykori Lucyjehttp://www.life.hu/sztarok/20160522-igy-nez-ki-most-a-dallas-lucyje.htmlCharlene Tilton, a Dallas színésznője rettentő rossz formában van. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián és Fésűs Nelly esett ki a Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160522-berki-krisztian-es-fesus-nelly-esett-ki-a-nagy-duettbol.htmlA nézők döntöttek: Berkinek és Fésűs Nellynek kellett távoznia a Nagy Duett csapatából.TV + SztárokOrigoBrutál dekoltázsvillantás a Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160522-brutal-dekoltazsvillantas-a-nagy-duettben.htmlFésűs Nelly és Keleti Andrea retroszerelésének kivágása, kissé mélyebbre sikerült az átlagosnál.TV + Sztárok--Kucsera Gábor oroszlánnak sem rosszhttp://www.life.hu/sztarok/20160522-kucsera-gabor-produkcioja-a-nagy-duettben.htmlA Nagy Duett színpadán az egykori élsportoló igazi vadállattá változott. TV + SztárokOrigoKeleti Andrea forró naciban vadítotthttp://www.life.hu/sztarok/20160522-keleti-andrea-produkcioja-a-nagy-duettben.htmlA Nagy Duett színpadán a táncosnő szerelésétől elállt a lélegzetünk. TV + Sztárok--Hoppá! Fábry Sándor is csatornát vált? Úgy néz ki!http://www.life.hu/sztarok/20160521-fabry-sandor-stand-up-comedy-est-a-comedy-clubban-a-comedy-central-musoran.htmlÚgy tűnik, Fábry Sándor duplázik a Comedy Centralon, ugyanis két stand-upos előadása is lesz a Comedy Club című műsorban.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.