A műsorvezetőnek a Bors információi szerint ugyanabból az autóból jutott egy, amelyekkel a riói olimpiára készülő magyar sportolókat támogatja a neves autómárka. 

32 darab Audi A3-as limuzinnal támogatja a Rio Klub a 2016-os olimpiára készülő magyar sportolókat. A Bors nemrég megtudta: nem csupán olimpikonjainknak jutott a sorozatból, hanem a klubnál végzett, jelenleg passzív tevékenységéért Demcsák Zsuzsa is kapott egyet. Igaz, a nemrég ittas vezetésen kapott műsorvezető helyett most sofőrje vezeti a járművet. 

Forrás: TV2

Nem tudtam róla, nekem ez teljesen újdonság. Erre a pénzt Tóth Tamás úr szerzi, nem a Magyar Olimpiai Bizottság - mondta el a lapnak Szabó Bence, a bizottság elnöke, aki hozzátette: Demcsák szerepe a bizottságnál "jó ideje passzív."

A 32-ből 2-3 autót fenntartottunk a saját munkánk végzéséhez, operatív célra, és ezek nem is voltak felmatricázva a klub logójával. Ezek közül használ egyet Zsuzsa, akinek vételi opciót ajánlottunk fel a munkájáért cserébe, hiszen azért fizetést tőlünk nem kap. De ebben az autóban is biztosan ült már olimpikon Zsuzsa előtt - magyarázta Tóth Tamás elnök, aki továbbá azt is elmondta: a műsorvezető már másfél milliót kifizetett az autó árából, a többit augusztusban rendezi, illetve több olimpikon is jelezte, hogy később megvenné a neki adott járművet.

Tóth Tamás azt is elárulta: esetükben az autók listaáron 6,1 millió forintot értek újonnan, s darabját flottaáron 5,4 millió forintért kapták meg a Porsche Hungáriá­tól. A sportolók és Demcsák is ennyiért viheti majd haza az Audit, amely egyébként újonnan 8 milliót, használtan pedig 6,5–7 millió forintot ér. Vagyis Demcsák Zsuzsa a kocsit jó 2–3 millió forinttal a piaci ár alatt veheti meg.

A lap telefonon elérte Demcsák Zsuzsát is, aki kérésükre elmondta: az autót nem kapta, hanem megvette, és egy űrlappal bizonyította, hogy tavaly szeptemberben vételárelőleget adott egy autóért, az azonban pontosan nem derült ki, melyik járműről van szó, az adatokat ugyanis kisatírozta. A Tóth Tamás által elmondott fejlemények után azonban már nem kívánt reagálni a lapnak.

A TV2 műsorvezetője Facebook oldalán fejtette ki álláspontját az üggyel kapcsolatban: