Számíthatnak büntetésre a gorillához beesett kisfiú szülei?

Forrás: Facebook -
halál felelősség kisfiú büntetés gorilla szülők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas vihart kavart annak a gorillának a tragikus esete, akit azért lőttek le, mert beesett hozzá egy kisgyermek. A legtöbben a fiú szüleit hibáztatták, de vajon felelősségre lesznek vonva valaha?

A 3 éves kisgyermek beesett Harambe, a 17 éves hím gorilla kifutójába, ezért kellett kilőni az állatot. Az eset sok állatvédőt felháborított, és sokan a szülőket akarták felelősségre vonni. Később kiderült, hogy a kisgyermek apja nem éppen makulátlan előéletű.

Forrás: Facebook

Az édesapa múltját sok bűncselekmény tarkítja, a többi között emberrablás, lopás és drogkereskedelem miatt is szembekerült már a törvénnyel. Ezek után még többen szerették volna, ha a szülőket felelősségre vonják. Kiderült, hogy a rendőrség valóban vizsgálja őket, ám az ügyészség úgy döntött, nem emel vádat a 32 éves Michelle Gregg, és a 37 éves Deonne Dickerson ellen.

Azt mondják, az anya nem tett olyat, amivel veszélybe sodorta volna a gyermeket,

így nem merülhet fel a gondatlanság - írja a Radar Online. Az állatkert kedden nyitja meg újra a gorillák kifutóját, köré magasabb védőkorlát került, hogy az eset ne ismétlődhessen meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.