Szuperhősnek öltöztek a rendőrök: így vidították fel a kórházi gyerekeket

rendőrség kórház gyerek szuperhős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg egy életre megszeretik a rendőröket azok az albán gyerekek, akik kórházi ágyukról az ablakon kipillantva nem a kopár tájat látták, hanem szuperhősöket!

Óriási örömöt szereztek az albán rendőrség és a különleges erők tagjai a kórházban fekvő gyerekeknek. Úgy döntöttek, meglepik a csemetéket, és a tetőről leereszkedve, szuperhős jelmezbe öltözve köszöntötték az ablakon keresztül a kis betegeket. Emellett még jelvényeket is kaptak a kicsik, a következő felirattal: “Te vagy a mi hősünk”! Nézd meg galériánkat a beteg gyerekek legboldogabb napjáról.

/1606/Szupe201668143627

Gúnyt űztek Madeleine McCann-ből? Róla mintázott babával szórakoztatták a közönségethttp://www.life.hu/news/20160608-gunyt-uztek-madeleine-mccann-eltunt-kislanybol-steven-irvine-enekes-baban-mutatta-be-mi-tortenhetett.htmlGusztustalan, szenzációhajhász műsor áldozata lett az eltűnt kislány. Madeleine McCann esetéről szinte az egész világ tud, de még mindig nem derült ki, hogy pontosan mi történt. Egy előadó viszont azzal csábítgatta közönségét, hogy az általa adott estén kiderül az igazság. NewsOrigoZalatnay Sarolta: "Ez nekem most egy nagyon kemény pofon volt"http://www.life.hu/news/20160608-zalatnay-sarolta-jogerosen-ket-evet-kapott-mert-a-birosag-szerint-ketmillio-forinttal-karositotta.htmlA bíróság kimondta, hogy Zalatnay Sarolta kétmillió forinttal károsította meg az egyik ismerősét. Bár Cini másodfokon másfél év börtönt kapott, de három évre felfüggesztve, így nem kell börtönbe vonulnia. Cini viszont nem adja fel addig, amíg ki nem mondják, hogy ártatlan. News--Elhunyt a híres színésznő, Theresa Saldanahttp://www.life.hu/news/20160608-meghalt-theresa-saldana-szineszno.htmlEgy Los Angeles-i kórházban hunyt el a 61 éves színésznő-producer. Halála okát nem közölték. NewsOrigoTöbb mint 400 ezer embert izgatnak ezek az összekulcsolt lábakhttp://www.life.hu/news/20160608-tobb-mint-400-ezer-embert-izgatnak-ezek-az-osszekulcsolt-labak-imgur.htmlTeljesen ledöbbentek az emberek, amikor meglátták az összekulcsolt lábú nő képét. Természetesen mindenki utánozni próbálta, több-kevesebb sikerrel. NewsOrigoElaltatták a New York-i terrortámadás utolsó mentőkutyáját: Megható búcsú!http://www.life.hu/news/20160607-meghato-bucsu-a-new-york-i-terror-utolso-mentokutyajatol.htmlTizenhat éves korában elaltatták Bretagne-t, a szeptember 11-ei New York-i terrortámadás utolsó, még élő mentőkutyáját. A hős golden retrievertől tisztelgéssel búcsúztak. NewsGusztustalan poénok főszereplője lett Aigner Szilárd - Halálából űztek gúnythttp://www.life.hu/news/20160607-gusztustalan-poenok-foszereploje-lett-aigner-szilard.htmlAigner Szilárd halálának másnapján ízléstelen posztok árasztották el az internetet az elhunyt időjóssal kapcsolatban. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.