Hoppá! Így festenek ruhában a pucér társkereső szereplői

pucér ruha meztelen társkereső Viasat3 szereplő Ádám keresi Évát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van, aki már magára kapta a textilt az Ádám keresi Évát című meztelen társkeresőben - nos, nézzük ki fest jobban ruhában, mint meztelenül?

Lucia a társkereső nagy vihart kavaró bombázója kis nyári szettben érkezett az álomszigetre, és amint pucérkodni kezdett, felütötte a fejét a féltékenység a fehér homokos parton.

Lucia Forrás: Viasat / Szoke Richard

A társkereső első szerelmespárját, Petrát és Josie-t úgy eltalálta Ámor nyila, hogy már az esküvőjüket is megtartották, így állig felöltözve és kiglancolva csodálhattuk meg őket.

Forrás: Viasat3

Jani izmos testét a Renivel való randi előtt talpig ruhába burkolta. Igaz, a srác a Life.hu-nak elárulta, őt össz-vissz 10 percig feszéjezte a meztelenség.

Jani Forrás: Viasat / Szoke Richard

Evelint hamar magával vitte Máté az álomszigetre romantikázni, így az ő testét nem sokáig csodálhatta a nagyérdemű, ám ruhában annál előbb láthattuk.

Forrás: Viasat / Szoke Richard

Kloé, a szőke hatalmas nő, aki egyéniségével uralta a szigetet, igencsak jól fest a dögös vörös nyári ruhában.

Forrás: Viasat / Szoke Richard

Iviért a lányok és a fiúk is egyaránt odavoltak, hiszen ő volt a sziget gondoskodó, mindenki lelkét ápoló "édesanyja" - nos, ruhában sem fest rosszul a csaj.

Forrás: Viasat / Szoke Richard

Reni visszahúzódó természetéhez remekül illik, a pasztellszínű nyári outfit, és lássuk be, ő ruhában sokkal jobban mutat, mint meztelenül.

Reni Forrás: Viasat / Szoke Richard

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.