A Photoshop néha többet árt, mint használ és ezzel bizonyára sok sztár egyetért, köztük például Beyoncé, Serena Williams, vagy épp Bruce Willis lánya, RumerA sort most a népszerű banda, a Fifth Harmony is folytathatja, a lányok ugyanis totál kiakadtak, és jogosan.

A fotózás utáni retusálás elég furára sikerült a Fifth Harmony esetében, és bár első ránézésre szinte észre sem lehet venni a hibát, de ha megtalálod, akkor le sem tudod venni róla a szemed.

Forrás: Billboard

Ha még mindig nem találtad meg, akkor segítünk, jobban mondva inkább a "szenvedő alany" Ally Brooke, aki a Facebook-on osztotta meg rajongóival a viccesre sikeredett képet:

 

Játék az Instagrammal - így karcsúsodnak centiket a sztárok
Mi értelme van kilókat lecsalni magunkról a rólunk készült képeken, ha utána "élőben" úgyis minden kiderül? Mi talán ezt gondoljuk, a világsztárok azonban nem, hiszen nekik abban a hitben kell tartani a rajongókat, hogy ők abszolút tökéletesek. Íme, az Instagram nagyasszonyai, akik jól tudják, hogyan érdemes játszani a legújabb technikákkal. A teljex cikket itt elolvashatod!