Óriási baki! Így lett a menő csajbanda a Photoshop áldozata

Photoshop baki zenekar énekesnő hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Photoshop néha többet árt, mint használ és ezzel bizonyára sok sztár egyetért, köztük például Beyoncé, Serena Williams, vagy épp Bruce Willis lánya, Rumer. A sort most a népszerű banda, a Fifth Harmony is folytathatja, a lányok ugyanis totál kiakadtak, és jogosan.

A fotózás utáni retusálás elég furára sikerült a Fifth Harmony esetében, és bár első ránézésre szinte észre sem lehet venni a hibát, de ha megtalálod, akkor le sem tudod venni róla a szemed.

Forrás: Billboard

Ha még mindig nem találtad meg, akkor segítünk, jobban mondva inkább a "szenvedő alany" Ally Brooke, aki a Facebook-on osztotta meg rajongóival a viccesre sikeredett képet:

Játék az Instagrammal - így karcsúsodnak centiket a sztárok

Mi értelme van kilókat lecsalni magunkról a rólunk készült képeken, ha utána "élőben" úgyis minden kiderül? Mi talán ezt gondoljuk, a világsztárok azonban nem, hiszen nekik abban a hitben kell tartani a rajongókat, hogy ők abszolút tökéletesek. Íme, az Instagram nagyasszonyai, akik jól tudják, hogyan érdemes játszani a legújabb technikákkal. A teljex cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.