Milliókat érnek Audrey Hepburn soha nem látott levelei

Forrás: Northfoto -
Audrey Hepburn millió levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ikonikus színésznő magánlevelezésének egy részét bocsátják árverésre, amikből sok minden kiderül Audrey érzelmeiről, kapcsolatairól és válságairól is.

Eddig nem kerültek a nyilvánosság elé Audrey Hepburn levelei, amelyeket Sir Felix Aylmernek írt, a férfinak, aki a színésznő mentora és élethosszig tartó barátja volt.

Forrás: Northfoto

Ezt leveleinek őszintesége is bizonyítja, ugyanis Audrey életének minden jó és rossz pillanatát megosztotta a férfival. Az üzenetek 1951 és 1960 között íródtak, Audrey pedig a lehető legnyíltabban számolt be az eseményekről, amik akkor történtek vele.

Forrás: Bonhams, Gavin McDonald

Nehéz szívvel nyilatkozott fuccsba ment kapcsolatáról, valamint arról a mérhetetlen örömről is, amikor szerelembe esett, Mel Ferrer színésszel. Vetéléseiről is beszámolt, az utolsó levélben pedig leírta mekkora boldogságot okozott neki első gyermekének születése. Irományait most árverésre bocsátják, a 10 levélből álló gyűjtemény akár 4000 fontért, vagyis másfél millió forintért is gazdára találhat - írja a BBC News.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.