Videós üzenetben mondta el véleményét a fitneszguru. Legutóbb megszólalt a magyar csapat sikeréről, de teljesen kiforgatták a szavait. Norbi most tisztázza a félreértéseket.

Norbi is éltette a magyar csapatot, és elmondta, szüksége van az országnak ilyen büszkeségre. Hozzátette, teljesítményüket látva elkezdte érteni, miért kellenek a stadionok. Egy kommentelője azonban kicsit kicsavarta a fitneszguru mondanivalóját. 

Forrás: Zsigmond László/Life.hu

„Bár dicséretre méltó az Eb-s győzelem, ez nem mossa le azt, hogy itthon milyen az egészségügy helyzete. Nem akarlak bántani, de valószínű, fogalmad sincs, hogy néz ki az a kórház, ahol az átlagembert ellátják…” - írta az egyik hozzászóló, amire Norbi a következőket reagálta. „Frissen festett kórteremtől nem fog össze és nem jön tűzbe a magyar! Magánbiztosítási rendszer kell és pont” - írta Norbi, de még így is nagyon sokan félreértették, ezért ismét videós üzenetben adott hangot a véleményének. Szerinte teljesen kiforgatták a szavait, és a kórházi ellátás nem függ össze a focistáink teljesítményével. „Gyűlölöm az ilyet, gyűlölöm, és hányok, hogy vannak köztünk ilyen magyarok, akik ezt megteszik. Lehet rám irigykedni, de minden, amit az életemben elértem, a saját magam munkájának, kitartásának és eszének köszönhetem. Ja, hogy ezzel sz@r szembenézni, hát nagyon sajnállak. Itt ülök vasárnap délelőtt, emberek a rántott húst sütögetik, nézik a matinét, mi meg Rékával szépen megyünk dolgozni, és ez így megy 20 éve. Akinek tetszik, csinálja utánunk. Aki azt mondja, hogy én azt mondtam, ne költsünk az egészségügyre, hanem költsünk inkább focira, aki ezt beleadja az én számba, annak azt üzenem, hogy KAPJA BE!” - foglalta össze Norbi.