27 éves korában, autóbalesetben elhunyt Anton Yelchin, orosz származású amerikai színész. A Strar Trek sztárjának holttestét a kocsifelhajtón találták meg az autó és a kapu közé beékelődve. Az elsődleges vizsgálatok szerint kevesebb, mint egy percig szenvedhetett, majd megfulladt.

Mint arról beszámoltunk, helyi idő szerint vasárnap reggel tisztázatlan körülmények között meghalt Anton Yelchin, a Star Trek és a Terminátor: Megváltás című filmek 27 éves szereplője.

Forrás: AFP

A színész kocsija a háza előtti biztonsági kapuhoz szorította oda Yelchint. Az autó üresben volt, a motor még járt, amikor a holttestre rátaláltak a meredek kocsifelhajtón. Az elsődleges vizsgálatok szerint az autó pont a tüdejénél préselte a kapuhoz, és kevesebb, mint 1 percig haldokolhatott - számolt be a Daily Mail.

Jeep Grand Cherokee, ehhez hasonló volt a színész autója isForrás: Chrysler

Egyébként a kocsi gyártója, a Fiat Chrysler is nyomozást indít az Anton Yelchin halálát okozó 2015-ös Jeep Grand Cherokee ügyében, ugyanis felmerült, hogy

az autó gyári hibás lehetett.

A Fiat Chrysler áprilisban több mint 1,1 millió autóját hívta vissza világszerte az elektronikus sebességváltó rendszer miatt, ami számos kellemetlenséget okozott a tulajdonosoknak. A probléma eddig 41 sérülést, 212 balesetet és 308 esetben anyagi kárt okozott.

Fotókon a 27 éves színész, Anton Yelchin halálának helyszíne
Azt egyelőre nem tudni, miért szállhatott ki a sztár az autóból. A TMZ szerint azonban volt biztonsági kamera a kapunál, amelynek felvételeiből kiderülhet, hogy mi történt. A teljes cikket itt elolvashatod!