magyar válogatott foci EB videó Nacsa Olivér foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarország sikereiről beszélgettünk Nacsa Olivérrel, aki mint elmondta, nagy drukkerként nehezére esik érzelem mentessen beszélni. 

Témába jött, hogy az öngól valódi teljesítmény-e, normális-e a focihuligánok viselkedése, véletlen-e, hogy így alakult az EB eddigi állása és hogy vajon miért nem tekintenek a fociünnep alatt más, magyar eredményekben kiemelkedősen sokkal sikeresebb sportágak versenyzőire a kamerák.

Most a legmenőbb focista pasit fogni! Íme, a celeblányok trófeái!http://www.life.hu/sztarok/20160621-zimany-linda-modell-dukai-regina-modell-der-heni-enekesno-kiss-ramona-szineszno-mind-futballista.htmlZimány Linda és Dzsudzsák Balázs az egyik legendás páros, akik ugyan már rég szakítottak, de még mindig a köztudatban van az egykori lávsztori. De nem a szőkeség az egyetlen, aki focista exbaráttal büszkélkedhet. TV + Sztárok--Taylor Swift mindenkit átvert?http://www.life.hu/sztarok/20160622-taylor-swift-mindenkit-atvert-vagy-megsem.htmlAz énekesnő a napokban kiadott egy közleményt arról, hogy Kanye West nem egyeztette vele előre a Famous című számának botrányos szövegét, ám most újabb dokumentum került elő, ami csúnyán megcáfolja Taylort. TV + Sztárok--Linczényi Márkó: „Két gyönyörű bringával érkeztem”http://www.life.hu/sztarok/20160621-linczenyi-marko-a-kolin-egyuttes-frontembere-a-hungarys-got-talent-zsuritagja-megmutatta-baratnojet.htmlA Hungary's Got Talent zsűritagja eddig féltve őrizte csoda szép barátnője inkognitóját, ám most egy sajtóeseményen együtt jelentek meg. TV + Sztárok--Szentesi Éva: „Feladtam volna, ha tudom, egy hónapom van hátra”http://www.life.hu/sztarok/20160620-szentesi-eva-iro-a-mehnyakrakbol-meggyogyult-de-feladta-volna-ha-tudja-egy-honapot-adtak-neki.htmlEgy hamvaiból feléledt főnixlánnyal beszélgettem, aki szó szerint a halál karmai közül tépte ki magát, és édesanyja segítségével legyőzte a méhnyakrákot. TV + Sztárok--Ciki! Justin Bieber csúnyán pofára esett a koncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20160620-justin-bieber-padlora-kerult-a-koncertjen.htmlSzegény Bieber, ennél mélyebbre nem is zuhanhatott volna. Az énekes ugyanis a Purpose nevű turnéjának legutóbbi állomásán, két szám között a földre esett. A balesetről pedig egy felvétel is készült. TV + Sztárok--Harsányi Levente szerint igazságtalan lett volna a vereséghttp://www.life.hu/sztarok/20160620-harsanyi-levente-elmondta-velemenyet-a-magyar-focimeccsrol-a-2016-os-foci-eb-n.htmlA köztudottan nagy focirajongó műsorvezető nem rejtette véka alá véleményét a Magyarország-Izland meccs után. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.