Lecserélik Majkát a TV2-nél! Cooky és Kasza Tibi váltja a rappert

Forrás: Facebook/Kasza Tibi -
TV2 Cooky Ezek megőrültek! (vetélkedő) Majka Kasza Tibi Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több évadon keresztül vezette Majka és Till Attila a TV2 szórakoztató műsorát, azonban ősszel már nem őket fogjuk látni. Cooky és Kasza Tibi veszik át a helyüket.

Nagy sikerrel futott a csatornán az Ezek megőrültek című szórakoztató műsor, ezért ősztől újra előveszik ezt a formátumot. Változás lesz azonban a műsorvezetők között, ugyanis Majka és Tilla helyett Cooky és Kasza Tibi fogják vezetni az új évadot, akik a Nagy Duettben is jól együttműködtek.

Forrás: Facebook/Kasza Tibi

"Számos műsorban láthatnak majd a nézők új műsorvezetőket. Mivel több csatornát is indítunk, ezért a nyár folyamán nagyszabású műsorvezető castingot tartunk, ahová nemcsak gyakorlott képernyősöket, hanem lelkes fiatalok jelentkezését is várjuk. A Nagy Duettben is láthatták a nézők, hogy mennyire jól működött együtt Kasza Tibor és Cooky, ezért bíztuk kettejükre ezt a humorban bővelkedő műsort. Ők nem csupán játékmesterek, hanem aktív kitalálói is az őrültebbnél őrültebb versenyszámoknak. Mivel a csípős humor egyiküktől sem áll távol, igazán sajátjuknak érzik a műfajt" – mondta Ökrös Gergely, a TV2 program és kreatív igazgatója a SorozatWikinek.

Cooky elbúcsúzik a Music Fm-től és a TV2 képernyőjén tér vissza

Cooky a Music Fm péntek reggeli műsorában, és hivatalos Facebook-oldalán is bejelentette, hogy befejezi a rádiós pályafutását, és a TV2-nél folytatja a karrierjét. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.
Pindroch Csaba: „Papucsférjnek hívják az ilyet, mint én"http://www.life.hu/sztarok/20160623-pindroch-csaba-szinesz-uj-bemutatoja-kapcsan-meselt-arrol-hogy-o-milyen-ferj-es-milyen-a-hazassaga.htmlA színésszel új bemutatója kapcsán házasságról, férjszerepről és a tökéletes párkapcsolatról beszélgettünk. TV + SztárokOrigoCinthya Dictator: “Olyan lánynak mutatom magam, aki egy hülye p*csa”http://www.life.hu/sztarok/20160624-cinthya-dictator-a-nyafka-lanynak-mutatja-magat-de-valojaban-embert-probalo-korulmenyek-kozott-is.htmlA tehetséges fotós tudja, hogy a tévén keresztül nem olyan képet alakítanak ki róla az emberek, mint amilyen ő valójában. Megállja a helyét nehéz körülmények között is! TV + Sztárok--Gesztesi Károly: “Gera Istenhite kihat az egész csapatra”http://www.life.hu/sztarok/20160624-gesztesi-karoly-szerint-gera-zoltan-istenhite-kihat-az-egesz-magyar-valogatott-teljesitmenyere.htmlRengeteg problémával kellett szembenézni Gesztesi Károlynak, akinek Gera Zoltán segített jó útra térni Magyarország legtöbb tagot számláló hitgyülekezetében. Gesztesi szerint a válogatott futballista Istenhite jót tesz a csapatnak. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huSikeresen leérettségizett Ogli Ghttp://www.life.hu/sztarok/20160623-ogli-g-rapper-leerettsegizett.htmlKözösségi oldalán jelentette be a magyar rapper a nagy hírt. TV + Sztárok--Ez igen! Világsztárral duettezett Király Viktor Budapestenhttp://www.life.hu/sztarok/20160623-kiraly-viktor-budapesten-anastacia-enekesnovel-enekelt.htmlHatalmas sikert aratott Viktor a magyarországi koncerten. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoDögös szőke szurkolólánnyal szelfizett Dzsudzsák Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20160623-dzsudzsak-balazs-focista-egy-csinos-szurkololannyal-fotozkodott.htmlKi ne szeretett volna szerda este a magyar válogatott sztárjával szelfizni? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.