Megégett férfi támadt egy apára és a fiára az országúton

Forrás: Police.hu -
halál égés főút férfi támadás megégett férfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kigyulladt egy autó az 5-ös számú főút melletti parkolóban. A tűzben megsérült vezető először egy férfitól és a fiától akarta elvenni az autójukat, sikertelenül Végül egy másik férfi kocsiját rabolta el, amivel később balesetet szenvedett.

Tisztázatlan körülmények között gyulladt ki az 5-ös számú főút melletti parkolóban egy autó. Elsőként egy apa és fia vették észre a lángoló járművet, munkába menet. Megálltak, hogy segítsenek, de végül őket támadta meg az égő férfi.

Forrás: Police.hu

"A félig ráégett pólót sikerült lehúznom róla, de a nadrágja már teljesen ráégett, az arcán csak korom látszott, bőre szinte egyáltalán nem volt, haja és szemöldöke sem" - számolt be a Blikknek az apa.

A férfi be akart szállni a kocsimba, hogy elvigye, az ajtón még most is ott vannak az égett bőrmaradványok és vérnyomok"

- tette hozzá. A megégett férfi végül egy másik, segíteni akarótól vette el az autóját, amivel elhajtott. Az autó tulajdonosa is beszámolt az esetről. “A férfi felismerhetetlen volt. Vérzett a feje, karja, a fájdalomtól azt sem tudta, mit csinál. Be akart szállni, de csak az ajtóba tudott kapaszkodni, ahogy elindultam. 300 métert vonszolhattam magammal, amikor megálltam.

Ő kirángatott az autóból, beült és elhajtott”

- mondta a segíteni akaró. A férfi végül egy családi ház udvarán keresztülhajtva egy dűlőúton felborulva állt meg. A balesetet szenvedett 31 éves kiskunfélegyházi sofőr - az elsődleges adatok szerint az égési sérülések következtében - a helyszín közelében életét vesztette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.