40 liternyi benzin berobbanása okozhatta a törökszentmiklósi tragédiát

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Törökszentmiklós halott tűz tragédia benzin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öttagú család élt abban a törökszentmiklósi házban, ami hétfőn hajnalban kigyulladt, és négy ember halálát okozta, három gyermekét és az édesapáét. A család 40 liternyi benzint tarthatott a házban, ennek berobbanása okozhatta a tüzet. 

A tragikus törökszentmiklósi tűzeset három gyermek és az édesapa halálát okozta. Az édesanyát súlyos, életveszélyes égési sérülésekkel vitték kórházba. Testfelületének 90 százaléka megégett, a koponyája is megsérült.

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya

büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja az eset, ez csak akkor indítható ha felmerül a bűncselekmény gyanúja,

vagy nem zárható ki egyértelműen az idegenkezűség. A tűz okáról hivatalos tájékoztatást még nem adtak, ám a Blikk információi szerint 40 liternyi benzit tartottak a családi házban, ennek a berobbanása okozhatta a tragédiát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.