Nagyon dühös Katalin: egy másik hercegnő ellopja tőle a rivaldafényt

düh Mária dán hercegnő Vogue Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többé már nem Katalin az egyetlen a királyi családokból, aki szerepelt a Vogue címlapján. A hercegnének vetélytársa akadt.

A gyönyörű Katalin boldogan vállalta el annak idején a Vogue magazin felkérését, mosolyogva szerepelt a lap címlapján kalapban, laza megjelenéssel. Öröme azonban véget ért, mert kiderült, hogy egy másik hercegnőt is felkért a magazin. Mária dán koronahercegnő az augusztusi címlapon tündököl majd.

Forrás: Instagram/kensingtonroyale

A bennfentesek szerint Katalin egyáltalán nem volt elragadtatva, sőt, meglehetősen dühös lett a hír hallatán. Mária hercegnő elegáns, fekete ruhában pózol a címlapon, a belső oldalakon pedig a családjával, idilli környezetben is látható. Katalin ezzel szemben inkább a hétköznapi oldalát mutatta meg anno az olvasóknak, és egyáltalán nem tölti el örömmel, hogy a koronahercegnőről és a családjáról készült fotók sokkal szebbek - írja a Celeb Dirty Laundry.

Forrás: Instagram/Vogue Australia

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.