A Két pasi meg egy kicsi egykori sztárja elég nehéz időszakot él át, mióta kiderült, hogy HIV-pozitív, ráadásul börtönbe is kerülhet, amiért ezt számos partnere elől elhallgatta. Ha ez nem lenne elég, még anyagi problémái is vannak, ráadásul nemrég egy újabb sokkoló szextitok látott napvilágot.

A Két pasi meg egy kicsi egykori sztárja elég nehéz időszakot él át mióta kiderült, hogy HIV-pozitív, ráadásul börtönbe is kerülhet, amiért ezt számos partnere elől elhallgatta. Ezen kívül anyagi problémákkal is küzd, emellett pedig felbukkant egy transznemű prostituált is, aki felkavarta a biliben az egyébként is felforrósodott vizet. 

Forrás: AFP

Állítólag nemrég kitálalt egy transznemű prostituált, aki azt állítja, Charlie rengeteget fizetett neki a hancúrért. Elmondása szerint a színész 20 ezer dollárt, azaz 5,6 millió forintot fizetett Ava Sabrina Londonnak az entyem-pentyemért, méghozzá pont akkoriban,

amikor HIV-fertőzött lett.

De ez még semmi! A transzszexuális modell nemcsak Charlie-val, hanem Hugh Hefner egyik playboy nyuszijának, Kendra Wilkinsonnak a férjével, Hank Baskettel is ágyba bújt. Ezért sem meglepő, hogy Kendra nagyon kétségbe esett, mert úgy gondolja, lehet, hogy ő is elkapta a vírust - számolt be a Radar.