Micsoda ajánlat! Az RTL Klub képernyőjén tér vissza a Família Kft. sztárja

Spáh Dávid Família Kft. RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokig tudatosan kerülte a nyilvánosságot Spáh Dávid, a Família Kft. egykori gyerekszínésze, aki ikertestvérével együtt hódította meg a tévénézők szívét. Most azonban egy visszautasíthatatlan ajánlatot kapott az RTL Klubtól.

Spáh Dávid fontos szerepet kapott a Kicsi óriások című műsorban, az RTL Klub új tehetségkutatójában: ő lesz a zsűri egyik tagja. A Família Kft. Szép Misije a nyilvánosságot tudatosan kerülte, a média világától azonban sosem tudott elszakadni, civilben reklámfilmeket rendez.

Katy Perry tarolt: elképesztő elismeréssel lett gazdagabb a sztár! http://www.life.hu/sztarok/20160704-katy-perry-90-millio-koveto-a-twitter-kiralynoje-a-sztar-igy-koszonte-meg-az-elismerest.htmlDúl a szerelem Lindsay Lohan és vőlegénye közötthttp://www.life.hu/intim/20160705-lindsay-lohan-es-kedvese-egor-tarabasov-nagyon-szerelmesek.htmlAmber Rose és a többiek retteghetnek: Amy Childs gigamellei figyelmet követelnekhttp://www.life.hu/sztarok/20160705-amy-childs-mellei-hatalmasak-ibizan-nyaral-a-celeb.htmlAdele érzelgős dalán röhög most az egész internet - Ezzel vertek át egy csalóthttp://www.life.hu/sztarok/20160705-adele-konnyfakaszto-dalan-rohog-most-mindenki-mert-ezzel-vertek-at-egy-csalot.html15 év után rátaláltak a német Maddie maradványaira!http://www.life.hu/news/20160706-15-ev-utan-ratalaltak-a-nemet-maddie-peggy-knobloch-maradvanyaira.htmlHoppá! Paris Hilton visszatért: a ragyogó szépség mindenkit elvakított a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20160707-paris-hilton-ragyogo-szepsege-mindenkit-elvakitott-a-voros-szonyegen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.