Ekkor fogják búcsúztatni Aigner Szilárdot: megvan az időpont!

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
halál gyász búcsúztató Aigner Szilárd búcsúztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlanul hunyt el otthonában az ország időjósa, valamivel több mint egy hónapja. A család ígéretéhez híven most tette közzé, mikor búcsúztatják Aigner Szilárdot.

Életének hetvenegyedik évében hunyt el Aigner Szilárd. Halálával kapcsolatban sok téves hír jelent meg. Többek között az, hogy depresszióban szenvedett. Végül az időjós lánya öntött tiszta vizet a pohárba, és közölte, édesapjának soha nem volt ilyen problémája.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A család most közleményben megosztotta minden baráttal és rajongóval, hogy mikor fogják búcsúztatni a meteorológust. „Ezúton szeretnénk lehetőséget adni a búcsúra mindazoknak, akik szerették és tisztelték Aigner Szilárdot. Csendes, meghitt, zenés megemlékezésről van szó, amelyben neves zenészek, barátok, Szilárd és a család lakótársai lesznek segítségünkre. A búcsúztató időpontja: 2016. 07. 18., 19:00-19:30, helyszínül a budakalászi Duna-partot választottuk,amit Szilárd úgy szeretett, és ahol oly sok időt töltött" – közölte az Eumet.hu és a gyászoló család.

Ennyi volt: az Uber kivonul Magyarországról!http://www.life.hu/news/20160713-magyarorszag-az-uber-itt-hagyja-az-orszagot-bevonhatjak-az-autosok-jogositvanyat.htmlAz Uber úgy döntött, nem folytatja magyarországi tevékenységét, és elhagyja az országot. News--Liptai Claudia műsorával verte át áldozatát a csalóhttp://www.life.hu/news/20160713-liptai-claudia-musoraval-csalt-ki-penzt-a-szelhamos.htmlA szélhámos egy készülő TV2-s kvízműsorra keresett "tuti nyertest", amelynek fejében húszmilliós nyereményt ígért, amit később elfeleztek volna. A kiszemelt áldozatától előre elkért negyvenezer forintot, ám a férfi és a pénz is eltűnt. News--Videóra vették, mi történt az ájultan talált lányokkal a Soundonhttp://www.life.hu/news/20160713-videora-vettek-mi-tortent-az-ajultan-talalt-lanyokkal-a-balaton-soundon.htmlHa minden igaz, akkor hamarosan fény derülhet az eddig ismeretlen részletekre a Balaton Soundon, az öltözőben ájultan talált lányok ügyében. News--3 éve lett öngyilkos az ország Bendegúza, Olvasztó Imrehttp://www.life.hu/news/20160713-harom-evvel-ezelott-vetett-veget-eletenek-olvaszto-imre-az-indul-a-bakterhaz-regos-bendeguza.htmlSokan vélik úgy, hogy az Indul a bakterházat Olvasztó Imre szereplése tette igazi kultuszfilmmé. Az egykori gyermekszínész 2013. július 13-án, éppen 3 évvel ezelőtt saját kezével vetett véget az életének. NewsMTI/Mihádák ZoltánElhunyt Tom Hanks édesanyja! Szívszorító sorokkal búcsúzott a világsztárhttp://www.life.hu/news/20160713-elhunyt-tom-hanks-edesanyja-janet-marylyn-84-evesen-szivszorito-sorokkal-bucsuzott-a-vilagsztar.htmlA színész édesanyja 84 évesen távozott az élők sorából, Tom Hanks a közösségi oldalán keresztül búcsúzott tőle. News--Jégeső pusztított Szombathelyen - Budapest felé tart http://www.life.hu/news/20160713-budapest-fele-tart-a-szombathelyen-pusztitott-jegeso.htmlHatalmas károkat okozott a vihar a vasi megyeszékhelyen, amely kedden délután csapott le a városra. Ma viszont már egyre többfelé alakulhat ki zápor, zivatar, felhőszakadás és jégeső. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.