Vicces fotókon figurázza ki a celebmamikat Celeste Barber komikus

kínos komikus Celeste Barber
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Celeste Barbernek elege lett azokból a celebmamikból, akik szexibbnél szexibb fotókkal bizonygatják, hogy bizony anyukaként is kívánatosak.

Kim Kardashian lépten-nyomon mutogatja szülés utáni testét, de így van ezzel még jópár celebmami. Celeste Barber ausztrál színésznő, komikus a hírességek insta-képeiből űz gúnyt: ő is hasonló képeken pózol, ám hanyagolja a szexi beállást és a tökéletesre elkészített külsőt. Kanye West nejét például ezzel a képpel figurázza ki:

Forrás: Instagram/celestebarber

De Coco Austin sem úszta meg a viccelődést.

Forrás:Instagram/celestebarber

Sőt, Chrissy Teigen képe is elkészült Celeste-módra.

Forrás: Instagram/celestebarber

Szavazz! Ki a legszexibb testű magyar sztárhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-istenes-bence-jozan-laszlo-hot-men-dance-tagjai-apati-bence-vagy-sugar-berci-a-legszexibb-jogas.htmlEljött a választás ideje. Te melyik magyar sztárpasi testével csavarodnál össze egy jógaórán? TV + Sztárok--Szexi képpel mutatta meg Mádai Vivien, mennyire élvezi a napsütésthttp://www.life.hu/sztarok/20160713-madai-vivien-remek-formaban-van-szexi-kepet-posztolt.htmlA kisgyermekes anyuka egy igazi nyári fotóval köszönt be képmegosztó oldalán. TV + SztárokOrigo“A gólos köcsög a ketchupos üvegből” - Íme, Szalai reakciója a zavarba ejtő kérdésrehttp://www.life.hu/sztarok/20160713-szalai-adam-reakcioja-az-eb-sajtotajekoztato-legviccesebb-kerdesere-golos-kocsog-a-ketchupos-uvegbol.htmlMég a magyar–portugál Eb-meccs előtt tették fel Szalai Ádámnak a lehető legzavarosabb kérdést egy sajtótájékoztatón. A szinkrontolmács nem tudott kikecmeregni a ketchupos hasonlatból, de Szalai kivágta magát. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKis híján nyilvános szexbe fulladt Gerard Butler és barátnője fürdőzésehttp://www.life.hu/sztarok/20160713-gerard-buler-fulig-szerelmes-izzott-koztuk-a-levego-egy-medences-furdozes-kozepette.htmlMég a sokat látottak is zavarba jönnek egy kicsit Gerard Butler és barátnője szenvedélyes fotóit nézegetve. A páros körül szinte forrt a víz a medencében. TV + Sztárok--Beyoncét felzaklatták a dallasi események- gyászol a világsztárhttp://www.life.hu/sztarok/20160713-beyoncet-felzaklattak-a-dallasi-esemenyek-gyaszol-a-vilagsztar-kozossegi-oldalan.htmlBeyoncé gyászol. Az énekesnőt annyira megérintették a múlt csütörtöki dallasi események, hogy saját közösségi oldalán szólít fel mindenkit az erőszakmentességre. TV + Sztárok--Justin Bieber fanatikusan rajong a Jóbarátok című sorozatérthttp://www.life.hu/sztarok/20160713-jusin-bieber-fanatikusan-rajong-a-jobaratok-cimu-sorozatert.htmlImádja a Jóbarátok című amerikai sorozatot Justin Bieber. Az énekes egyenesen rajong a hat New York-i fiatal történeteiért. Ha lazulni akar, megnéz egy-egy részt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.