Kasza Tibor és Cooky igazi ikrekké változtak: vicces fotó!

Forrás: TV2 -
Cooky Kasza Tibor Ezek megőrültek! (vetélkedő) műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két sztár nagyon egymásra talált a forgatási hetekben, így a műsor készítői egy igazán vicces lépéssel rukkoltak elő: összeöltöztették őket! 

Ritkán látott helyzetek, humoros kihívások, látványos megoldások - debütálása óta az egyik legszórakoztatóbb TV2-es produkciónak ítélt műsor, a közönségkedvenc ősszel visszatér a nézők nappalijába. Több évadon keresztül vezette Majka és Till Attila a TV2 szórakoztató műsorát, azonban ősszel már nem őket fogjuk látni. Cooky és Kasza Tibi veszik át a helyüket.

Forrás: TV2

"Már a forgatás első néhány órája után begörcsöltek a nevetőizmaink. Rendkívül szórakoztató versengés folyik a kamerák előtt, ahol mindent bevállalnak a sztárok, legyen szó bármilyen merész kihívásról. A Kasza! showban már belekóstoltam hasonló játékokba, így otthonosan mozgom ezen a celeb-játszótéren" - kezdte Tibi. "Remélem, hogy a nézőknek is vidám hétköznapokat varázsolunk majd. Cookyval ez az első közös munkánk műsorvezetőként, de őt nem lehet nem szeretni, így kezdettől fogva megtaláltuk a közös hangot, és igazi buliként éljük meg a forgatásokat" - mondta el a népszerű műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.