Két hét alatt gyűjtötte össze az ÖSSZES pokémont egy New York-i játékos

játék virtuális valóság Pokémon Go
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csupán két hétbe telt egy New York-i játékosnak, mire összeszedte az összes pokémont a Pokémon Go játékban. Igaz, nem sokat pihent közben. 

Az USA-ban elérhető 142-féle Pokémon összegyűjtéséhez 303 tojás kikeltése, 4269 Pokémon elfogása, legalább száz óra játék és 95 mérföld séta kellett. Ezután a játékos készített egy screenshotot arról a gyűjteményről, ami mostantól az etalon minden pokémonozónak. Hiszen a szlogen a világ minden részén ugyanaz: "Szerezd meg mind!"

Forrás: Reddit
Felmérés: A nevettetők korábban halnak mint a vígjátéki vagy drámai színészek - Megfejtették, mi lehet az okahttp://www.life.hu/news/20160723-a-nevettetok-korabban-halnak-mint-a-vigjateki-vagy-dramai-szineszek.htmlA felmérések szerint a humoristák korábban halnak meg, mint a vígjátékokban, illetve drámai szerepekben feltűnő filmszínészek. News--Halottat találtak egy gyorsétteremben - Már 3 napja ott lehetetthttp://www.life.hu/news/20160723-csaknem-harom-nappal-halala-utan-fedeztek-fel-egy-ferfi-holttestet-egy-ausztral-gyorsetterem.htmlCsaknem három nappal halála után fedezték fel egy férfi holttestét egy ausztrál gyorsétterem mosdójában; a rendőrség vizsgálja, hogyan fordulhatott elő az eset - jelentette szombaton a helyi média. News--Lövöldözés egy müncheni bevásárlóközpontban, több halott is lehethttp://www.life.hu/news/20160722-lovoldozes-egy-muncheni-bevasarlokozpontban-tobb-halott-is-van.htmlTöbben meghaltak, amikor péntek délután egy férfi lövöldözni kezdett egy müncheni bevásárlóközpontban. Később egy másik helyszínen, a plázától öt kilométerre is lövöldöztek - jelentette a Süddeutsche Zeitung című helyi lap weboldala. News--"Idő van" - Már 13 éve nincs köztünk Cserháti Zsuzsahttp://www.life.hu/news/20160723-cserhati-zsuzsa-enekesno-halalanak-evforduloja-visszaemlekezes.htmlMa 13 éve hunyt el Cserháti Zsuzsa. Halálát még mindig rejtélyek és találgatások övezik. A legvalószínűbb, hogy gyomorvérzést kapott, de olyan híreket is lehetett - és lehet a mai napig hallani - hogy öngyilkos lett, ám ez nem valószínű. News--Kiderült! Itt helyezik örök nyugalomra Esterházy Péterthttp://www.life.hu/news/20160722-esterhazy-peter-elhunyt-itt-helyezik-orok-nyugalomra-a-magyar-irot.htmlAugusztus 2-án a Veszprém megyei Gannán temetik el Esterházy Péter írót. A gannai családi mauzóleum altemplomában 52 koporsó található. News--Íme egy egyszerű, de nagyszerű kütyü, ami megment a nemi erőszaktólhttp://www.life.hu/news/20160722-ez-az-ekszer-megment-a-nemi-eroszaktol.htmlEgy hiánypótló találmányba, - bár egyelőre még prototípusába - botlottunk bele: a segélyhívó okosgyűrűbe. A nők számára tervezett ékszer egy gombnyomásnak köszönhetően megment, ha veszélyes helyzetbe kerülsz. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.