Minden elárvult, szomorú szemű kedvencnek gazda kell

Forrás: Rex Kutyaotthon Alapítvány -
menhely örökbefogadás állat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden a menhelyeken tengődő kedvencnek szüksége van egy otthonra, és legalább egy gazdira, aki az élete végéig szeretettel viseli gondját! A közelgő Hontalan Állatok Világnapja alkalmából különleges örökbefogadó napot tartanak.

Rengeteg házikedvenc kerül menhelyekre, ahonnan csak nagy nehezen kerülnek ki, pedig igazi családra és otthonra vágynak a szomorú sorsú kisállatok. A kutyaotthonok azon vannak, hogy mindegyik védencüknek megtalálják a megfelelő helyet, éppen ezért tartanak most egy különleges örökbefogadó napot.

Forrás: Rex Kutyaotthon Alapítvány

A leendő gazdik látványos oktatóprogramokon vehetnek részt, és ajándékot is kapnak új négylábú társuk mellé augusztus 13-án a rendkívüli örökbefogadó napon. Az elárvult kutyák az alapítványoknál megkapják a kötelező oltásokat, a mikrochipet, és átesnek az ivartalanításon is! Az új szőrös barát mellé egyhavi táplálékot is adnak ajándékba, hogy még simábban induljon az együttélés.

Forrás: Rex Kutyaotthon Alapítvány

A Rex Állatszigeten augusztus 13-án, szombaton 10.00 órakor kezdődő program az állat-örökbefogadásról szóló tájékoztatóval indul, majd

kutyaiskola foglalkozást is tartanak a négylábúaknak, hogy a leendő gazdák láthassák, milyen is a kutyás élet.

Kora délután az ivartalanítás fontosságáról hallható majd előadás. A rendezvény ideje alatt kutyakozmetikusok fésülik át az ebeket, így aki megtalálja az álomgazdit, még ápoltabban költözhet új otthonába. Az örökbefogadás folyamata egész nap zajlik.

A Hontalan Állatok Világnapja az Egyesült Államokból, 1992-ben indult kezdeményezés.

Célja, hogy felhívja a lakosság és a hatóságok figyelmét a kóbor állatok elhelyezésével kapcsolatos problémákra és az azok megoldásához szükséges összefogásra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.