Sziget Fesztivál Sziget Fesztivál 2016 Balaton celebvilág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két táborra oszlott a magyar celebvilág. Az egyik csoport éppen a Sziget fesztiválon van, aki pedig nem, az a Balatonra ment.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a Szigetet választotta ma este Ada, Fluor, Lola és Nádai Anikó is, korábban pedig Istenes Bence és Csobot Adél is voltak kint a Hajógyárin. Tücsi azonban nem így döntött, ő ugyanis a mások tábort erősíti. Méghozzá azt, amelyik a Balcsit választotta:

#hunyorogjakameraba #mehecske #tucsok #life

Aryee Claudia Dedei (@tucsiii) által közzétett fénykép,

Cinthya Dictator és Varga Viktor vitorláztak a magyar tengeren, ahogyan Kulcsár Edina és a párja is. Szintén a Balatonra ment le Gáspár Evelin és Bea asszony is.

Van, aki külföldön mulat

Mindeközben Dukai Regina Mallorcáról csekkolt be, Verrasztó Evelyn pedig értelemszerűen a riói Copacabana Beach-en nyomul. Vajna Timiről pedig csak annyi derült ki, hogy tengerparton van, és hogy köldökig dekoltált fürdőrucijában nagyon-nagyon szexi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.