Rihanna színészi babérokra tört

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
színész Cate Blanchett Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyilvánosságra hozták az Ocean's Eight szereplőinek listáját: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter és Mindy Kaling mellett Rihannát is láthatjuk majd a szuperprodukcióban.

Gary Ross rendező állítólag még mindig válogatja a szereplőket, de egyelőre úgy tűnik, hogy Rihanna is része lesz a Ocean's Eight című filmnek. Az énekesnő egyébként több filmet is elvállalt, szerepel majd a Bates Motel utolsó évadában, és a Valerian and the City of a Thousand Planets című Luc Besson sci-fi-ben.

Rihanna Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Az Ocean's Eight forgatókönyvét egyébként maga Ross írta egy 25 éves, Olivia Milch nevű írónővel közösen, a producer pedig Steven Soderbergh lesz.

Meztelenül lovagolt meg egy férfit Rihanna (18+)

Botrányos kép látott napvilágot Rihannáról. Az énekesnőről egy bizonyos Christopher Reis tette közzé Instagramon azt a fotót, amelyen anyaszült meztelenül lovagol meg egy ismeretlen férfit. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.