Több embert elraboltak egy mexikói üdülőváros drága étterméből

emberrablás fegyver Mexikó üdülőváros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajtóértesülések szerit 16 embert raboltak el fegyveres támadók hétfőn Mexikó egyik felkapott csendes-óceáni üdülővárosában.

Jalisco állam ügyészsége arról számolt be, hogy helyi idő szerint éjjel egy óra körül két terepjáróval számos fegyveres érkezett a Puerto Vallarta város főutcájára, az ottani szállodaövezetben lévő drága étteremhez, és sok vendéget magával hurcolt. Egyelőre nem tudni, hogy van-e köze az esetnek a szervezett bűnözéshez. Lövések nem dördültek el. A vendégeket annak ellenére vitték el, hogy voltak testőreik.

A személyzet szerint nyolc fegyveres nyomult be az étterembe, és megparancsolta, hogy mindenki feküdjön a földre. Az elhurcolt vendégek asztalfoglalása egy luxusszállodából érkezett. A társaságban nők is voltak. Az étterem parkolójában nyolc gazdátlan gépkocsi maradt.

Illusztráció Forrás: Thinkstock


Az ügyben megkezdték a nyomozást. A hatóságok egyelőre nem erősítették meg a helyi sajtónak azt az értesülését, amely szerint a fegyveresek legalább 16 embert vittek el. A sajtó azt is tudni véli, hogy a vendégek az északi Sinaloa államból érkeztek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.