Star Academy: máris megkezdődött a flört és a sértődés

Forrás: Tv2 -
TV2 Star Academy Flört sértődés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Flörtölés és durcázás: így indult el az élet a tehetségek akadémiáján, ahol már meg is kezdték a felkészülést a szombati show-ra. A kimerítő gyakorlás után pedig leszállt az este, és jöhetett a jól megérdemelt jakuzzizás, ahol beindult a fűzés is.

A Star Academy falain belül a versenyzőknek már el is kellett kezdeniük a felkészülést a szombati élő adásra! Ezen a héten Keresztes Ildikó segíti őket tanácsaival, de rajta kívül természetesen stylist, énektanár és tánctanár is egyengeti az útjukat. Kiderült az is, hogy ki milyen dallal kápráztathatja el a nagyérdeműt, ezúttal tehetségkutatókban feltűnt sztárok számait fogják előadni a versenyzők.

Forrás: Tv2

A kimerítő gyakorlások után kibeszélték a hétfői jelölést, ahol egyből holtverseny alakult ki, ezért nem is ment olyan egyszerűen a veszélyzónába kerülő játékos kiválasztása. Érthető, hogy volt olyan, aki fennakadt a választáson, és ez valószínűleg minden jelölés után így lesz. Az este legizgalmasabb része nem is a lelkizés volt, sokkal forróbb események zajlottak a jakuzziban: Adrián erősen próbálta elcsábítani Alexát. Egy darabig ment is a flörtölés, de végül a lány magára hagyta a lovagot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.