"Ez nem pornószínház!" Erotikus vándorcirkuszban hegedülnek a magyar ikerlányok

Forrás: Facebook/Sándor Angelika, Sándor Esztella -
Ausztria vándorcirkusz iker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar ikerlányok, Angelika és Esztella nagy közönségkedvencnek számítanak Ausztriában, ahol egy különleges cirkuszban lépnek fel.

Ha mindenkinek lenne egy ikertestvére, nem lennének magányos emberek. Ez Sándor Angelika véleménye, akinek a másik felével, Esztellával a napokban volt a premierje hegedűművészként egy osztrák erotikus cirkuszban.

Sándor Angelika, Sándor Esztella Forrás: Facebook/Sándor Angelika, Sándor Esztella

"Az általános iskolában az első padban ültünk, és a padon kint volt a nevünk, hogy a tanárok ne keverjenek minket össze – mesélte Angelika a Borsnak. – Pedig annak ellenére, hogy úgy hasonlítottunk egymásra, mint két tojás, én balkezes, ő pedig jobbkezes. És mégis, amikor huszonkét éve, tízévesen a szüleink beírattak minket a zeneiskolába hegedülni, mindketten ugyanúgy fogtuk meg a hangszert. Szerettek minket felléptetni, mert ha egy aranyos ikerpár a színpadon kettős hegedűversenyt játszott, az eleve sikert ígért" - emlékezett Angi.

Forrás:Facebook/Sándor Estella

Egyetemi tanulmányaik ugyan elszakították őket, de mindennap beszéltek, és a hétvégeken találkoztak is. Négy évvel ezelőtt tért vissza az életükbe a közös hegedülés. Régi slágereket kezdtek feldolgozni, és visszatértek a színpadra.

"A nagy fordulat két hónapja jött az életünkbe. Meghívtak minket egy utazó erotikus cirkuszba, és beváltunk. Félreértés ne essék, ez nem pornószínház. Komoly artistaprodukciók vannak benne, de a jelmezek nem a szokványos artistajelmezek, hanem inkább a burleszk vagy a Moulin Rouge ledér kosztümjeire emlékeztetnek.

Forrás: Facebook/Sándor Esztella

Balettkoreográfiát is megtanultunk, és ez a hegedűs produkciónkkal igazi kuriózum. Három hónapig az osztrák CIRQUE EROTIQUE de l' Amour-ban lépünk fel, de belvárosi szórakozóhelyek is felfigyeltek már ránk, úgyhogy biztosan lesz folytatás" - mondta Angelika a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.