Sokkoló! Felismerhetetlenek és ijesztőek smink nélkül a villalányok

VV Zsolti ValóVilág 8 smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsolti megnyitotta villabéli szépségszalonját, közben pedig kibeszélte a villa lányait.

Zsolti magára vállalta a beautyszekciót. Miközben Soma haját szárította, elmesélte a srácnak, hogy néhány lány mennyire ijesztő smink nélkül, majd – Zsolti szavaival élve – embert faragott Vivienből:

További hírek a villából: Zsolti és Vivi megmosdatták egymást a fürdőben, majd kibeszélték Dávid péniszét, ami akkora, mint egy Óriás Pöttyös. Viki Lórival smárolt, Soma pedig nyafog, mert nem tud csajozni. Zsolti összeveszett Dinával, Atit viszont hiába vár Viki csókjára.

"Mintha a pi**ját húznák, úgy visít" - VV Zsolti kiosztotta a behisztiző VV Dináthttp://www.life.hu/sztarok/20160904-valovilag-8-vv-zsolti-kiosztotta-a-behisztizo-vv-dinat-mert-nem-volt-helye-az-asztalnal.htmlZsoltinak meg van a véleménye Dina viselkedéséről, és ezt el is mondta.TV + SztárokOrigoVV Ati mindent megtenne VV Viki csókjáért, de a lánynak nem kellhttp://www.life.hu/sztarok/20160904-valovilag-8-vv-ati-mindent-megtenne-vv-viki-csokjaert-de-a-lanynak-nem-kell.htmlAti és Viki a Sufniba vonultak, ahol kettejük kapcsolatáról kezdtek el beszélgetni.TV + Sztárok--VV Soma szomorú, mert egy csajnak sem jön be a villábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160904-valovilag-8-vv-soma-szomoru-mert-egy-csajnak-sem-jon-be-a-villabol.htmlSoma bevallotta, hogy kicsit letört, amiért a Villában nem tudja felszedni kiszemelt áldozatait.TV + Sztárok--15 centi? Az egy Óriás Pöttyös: A meleg VV Zsolti és VV Vivi kibeszélték VV Dávid férfiasságáthttp://www.life.hu/sztarok/20160904-valovilag-8-a-meleg-vv-zsolti-es-vv-vivi-kibeszeltek-vv-david-ferfiassagat.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, készült egy összeállítás a villafiúk péniszéről. Este aztán a nem annyira okos Vivi és a meleg Zsolti, akik egyébként együtt fürdenek, és egymást mosdatják, az udvaron beszélték ki a fiúkat és méreteiket. TV + SztárokOrigoFelelsz, vagy mersz a villában: Lóri lesmárolta Vikit, Zsolti pedig Zsófithttp://www.life.hu/sztarok/20160904-valovilag-8-ban-felesz-es-mersz-jatek-volt-lori-lesmarolta-vikit-zsolti-pedig-zsofit.htmlA villalakók a felelsz vagy mersz nevezetű játékkal ütötték el az idejüket. TV + Sztárok--Heteró pasi nem zuhanyozna VV Vivivel? A lány a meleg VV Zsoltit mosdatta meg (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160904-valovilag-8-ilyen-volt-vv-vivi-es-vv-zsolti-erotikus-pillanata-a-zuhanyzoban.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, egy börtönviselt játékos és egy meleg srác költözött be minap a villába. VV Vivi, aki a második napon már puncit is villantott, úgy döntött, megmosdatja Zsoltit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.