Hoppá! Cooky és Kelemen Anna egyre közelebb kerülnek egymáshoz?

TV2 Cooky Ezek megőrültek! (vetélkedő) Kelemen Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ezek Megőrültek! legújabb részében Kelem Anna is a játékosok táborát erősíti, amit úgy tűnik, Cooky élvez a legjobban.

Forr a levegő Cooky és Kelemen Anna között az Ezek Megőrültek! című műsor forgatásán. A francia származású műsorvezetőt olyannyira kekebelezte Anna, hogy a férfi még plusz pontokat is képes adni

néhány lopott pusziért cserébe.

Forrás: Tv2

Vajon mi lesz ennek a vége és a műsor után folytatódik-e a kis románc? Természetesen erre még nem tudjuk a választ, de kíváncsian várjuk a fejleményeket. Mindenesetre mi szorítunk a bimbózó szerelemhez!

Forrás: Tv2

Így babázik VV Vivien!http://www.life.hu/sztarok/20160914-vv-vivien-ujra-hozza-a-formajat-anyava-valt-es-nem-is-akarhogyan-teszi-ezt.htmlVV Vivien eddig sem tétlenkedett a villában, viszont most újabb nem mindennapi sztorik történnek vele, ugyanis gyereke lett... TV + SztárokOrigoKi van a képen? Gyerekkori fotóját mutatta meg a fiatal énekesnő, Hienhttp://www.life.hu/sztarok/20160914-hien-megmutatta-gyerekkori-fotojat.htmlA vietnámi származású magyar énekesnő, Hien még tiniként, 16 évesen tűnt fel a Megasztár színpadán. Azóta folyamatosan a köztudatban van, hol fantasztikus dalaival, hol pedig magánéleti változásaival. Ezúttal viszont a gyerekkorába engedett bepillantást. TV + Sztárok--Ki van a képen? Gyerekkori fotóját mutatta meg a fiatal énekesnő, Hienhttp://www.life.hu/sztarok/20160914-hien-megmutatta-gyerekkori-fotojat.htmlA vietnámi származású magyar énekesnő, Hien még tiniként, 16 évesen tűnt fel a Megasztár színpadán. Azóta folyamatosan a köztudatban van, hol fantasztikus dalaival, hol pedig magánéleti változásaival. Ezúttal viszont a gyerekkorába engedett bepillantást. TV + Sztárok--Nem tud leállni Dobó Ági - Közvetlenül a szülés előtt is dolgozik a kismama http://www.life.hu/sztarok/20160913-a-sztarmami-imadja-a-terhesseget-de-a-mindig-aktiv-szepseg-most-sem-bir-leallnia-munkaval.htmlCsak úgy sugárzik, és majd kicsattan a boldogságtól Dobó Ági. A 2010 -es Miss World Hungary nyertese ismét anyai örömök elé néz, hiszen öt hét és karjaiban tarthatja második kisfiát. A mindig aktív szépség, most sem tétlenkedik és utolsó napjait is munkával tölti. TV + SztárokOrigoKi van a képen? Gyerekkori fotóját mutatta meg a fiatal énekesnő, Hienhttp://www.life.hu/sztarok/20160914-hien-megmutatta-gyerekkori-fotojat.htmlA vietnámi származású magyar énekesnő, Hien még tiniként, 16 évesen tűnt fel a Megasztár színpadán. Azóta folyamatosan a köztudatban van, hol fantasztikus dalaival, hol pedig magánéleti változásaival. Ezúttal viszont a gyerekkorába engedett bepillantást. TV + Sztárok--VV Aurélió szelleme kísért a villában- fedetlen férfiasság (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160913-vv-aurelio-utan-ati-is-kiprobaltaa-helikopterezest.htmlKi gondolta volna, hogy annak idején azzal a bizonyos helikopterezéssel maradandót alkot Aurélió. Figyelem, itt az újabb trónbitorló!TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.