Gönczi Gábor: "Néhány hét múlva már a kezünkben tarthatjuk"

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Gönczi Gábor TV2 műsorvezető műsorvezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Negyven éven keresztül nagyon hitt az állandóságban, de olyan ajánlatot kapott, amit nem akart visszautasítani. Forgatott Dél-Afrikától Brazíliáig, Malajziától Dubajon keresztül Chiléig, de most úgy érzi, a helyén van – még úgy is, hogy nem ez élete legnyugodtabb szakasza. Készül az apás szülésre, és kevesebb koncertet vállal eztán. Gönczi Gábor az Origónak nyilatkozott.

Az életemnek egészen a fél évvel ezelőttig tartó időszakában, negyven éven keresztül nagyon hittem az állandóságban. Való igaz, hogy az elmúlt fél év rengeteg változást hozott, és bár sokan, sokszor mondták, hogy a változás jó, én sokáig nem hittem benne. Stabilitásfüggő voltam, de meg kellett éreznem a változás jelentőségét. El kellett gondolkodnom azon, hogy vajon rendben lesz-e úgy, hogy én egész életemben ugyanazt csinálom. Nagyon büszke voltam rá, hogy huszonöt éve ugyanabban a zenekarban zenélek, és húsz éve ugyanarról a műsorról szól az életem, de

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Életem legnagyobb ajándékának tartom, hogy apa leszek. Beszélhetünk munkáról, zenéről, színpadi élményekről, vagy épp nézettségről, de azt gondolom, az élet értelme a család. Nagyon régóta szerettem volna gyermeket, de

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Szinte mindenkit ismerek a szakmában, a legtöbb újságíróval biztosan dolgoztam már együtt valamin. Meg tudom beszélni a kollégákkal, hogy meddig szeretnék elmenni, mennyit szeretnék elmesélni a magánéletemről, vagy hogy éppen nem szeretnék mondani semmit. Eddig mindent jól kezeltünk a sajtóval, beleértve életem legnehezebb időszakát is.

Nincs titok ebben, el fogom mesélni, ha megszületik a gyermekünk, és ha már ott tartunk, hogy feldolgoztuk az új élethelyzetet, akkor attól sem zárkózom el, hogy színre lépjünk hármasban, de ez jóval a szülés után lesz. Először szeretnénk megteremteni az otthoni intim közegünket, bízom benne, hogy közös életünk legszebb időszaka következik.

Az Origó teljes interjúját Gönczi Gáborral itt érheted el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.