Majka és Norbi összetűzését a Facebookon követhette végig mindenki. Keresetlen szavakkal üzengettek egymásnak. Balázs Pali is beszállt a vitába, de ő a békítő szerepét vállalta magára!

Majka és Norbi hosszú posztokban mondták el egymásról nem túl pozitív véleményüket. A vita azért tört ki, mert a Life.hu kamerája előtt Norbi Ózdhoz hasonlította legutóbbi nyaralásának helyszínét, amit a rapper a szívére vett. A Life.hu is beszámolt az elmérgesedett szócsatáról, ami a többi sztár figyelmét sem kerülte el.

Forrás: MTI

Balázs Pali a két híresség közé állt, és békülésre szólította fel őket egy nyílt levélben. "Levél a romantika és a szeretet világából" - kezdi posztját az énekes, melyben hosszasan taglalja, hogy Norbi és Majka két sikeres ember, akik megküzdöttek azért, amit elértek, ráadásul nagyon sok bennük a hasonlóság. "Rengeteg hasonlóság van az életutatokban. Mindketten alulról jöttetek, gondos, szorgalmas munkával építkeztetek. Csakúgy, mint én, aki egy pici békési faluból, Telekgerendásról jövök. Benne vagytok a napi darálóban, darál benneteket a showbiz és a bulvár. Ha valaki, akkor én pontosan tudom, hogy ez mennyi feszültséggel és nehézséggel jár. Véleményem szerint ez a napok óta tartó cirkusz teljesen felesleges, csak az energiát viszi a jó dolgoktól, és roncsolja az ember lelkületét. Tényleg kell nektek ez a plusz lélekroncsolás?" - írta a többi között Balázs Pali, aki javasolta a két sztrának, hogy üljenek le hármasban megbeszélni a dolgokat.