Szabó Zsófi és szerelme, Kis Zsolt régóta tervezték már, hogy összeházasodnak, ám bokros teendőik miatt sokáig nem tudtak időpontot találni a menyegzőre. A hétvégén azonban összekötötték az életüket és egy fenséges lakodalmat tartottak! Azóta pedig szerelmes férjként és feleségként élik mindennapjaikat.

Hatalmas, csaknem világraszóló lakodalmat tartott Kis Zsolt és Szabó Zsófi. Régóta tervezték a menyegzőt, de csak most hétvégén sikerült megtartaniuk, gyors szervezés után. A lakodalmon azonban egyáltalán nem látszott, hogy nem volt sok idejük a tervezésre! Gyönyörű helyszínen, rengeteg vendéggel együtt ünnepelték szerelmüket.

Zsófi nem osztott meg túl sok fotót a nagy napjáról, de azért csepegtet a rajongóknak néhány képet, vagy éppen videót. Legutóbb azt mutatta meg, milyen elképesztően gyönyörű díszítésű volt a terem, amelyben a lakodalmat tartották, valamint az esküvői tortáról és a sztárvendégről is mutatott videót.

Zsófi és Zsolti azóta a friss házasok rózsaszínű világát élik, a boldog feleség erről is mutatott egy képet. Látszik, mennyire élvezik, hogy kapcsolatukat hivatalosan is szorosabbra fűzték.