Néhány nappal ezelőtt került a hatóságok birtokába egy videó, amiről azt feltételezték, hogy egy 7 éve eltűnt lány szerepel rajta. A wisconsini rendőrség nyomozást indított az ügyben és kiderült, a felvételnek nincs köze az eltűnt Kayla Berghez.

Felkeltette a hatóságok figyelmét egy felvétel, amely a legnagyobb videómegosztó csatornára került fel. A videó a "Hi Walter, I got a new gf today!" azaz Szia Walter, ma új barátnőm lett" címet kapta, amit éppen a lány eltűnésének évében, 2009-ben töltöttek fel, a rendőrség pedig ennek kapcsán ismét elkezdett nyomozni az eltűnt lány ügyében.

Kayla BergForrás: Facebook/Missing Not Forgotten

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, a hatóságok úgy vélték, a felvételen Kayla Berg szerepel. A lakosság segítségét is kérték, hogy eldöntsék, valódi-e a videó. A nyomozás során kiderült, hogy az internetre felkerült felvétel 100%-ban hamis. Ezt a rendőrség a hivatalos Facebook-oldalán közölte a nyilvánossággal. Kiderült, hogy a videónak semmi köze nincs az eltűnt személyhez, annak szereplői színészek, és nem állt szándékukban megtévesztés, a hasonlóság valószínűleg csak a véletlen műve.