Gázkamrában végezte ki családját az apa

Forrás: Thinkstock -
gázkamra ház autista család Ausztrália
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 44 éves ausztrál férfi két autista gyerekével, feleségével és önmagával is végzett, mikor mérgező gázzal árasztotta el házukat.

Feleségével, két autista gyerekével és önmagával is végzett az a 44 éves apa, aki átalakította fűtési rendszerét és mérgező gázzal árasztotta el házukat. Manrique, Ausztráliában Sydneyben élt feleségével a 43 éves Maria Claudia Lutz-zal, 11 éves Elissaval, 10 éves fiúkkal Martinnal és kutyájukkal.
A gyerekek súlyosan autisták voltak. Az apa mérnök és műszaki szakértőként dolgozott. Testüket hétfőn találták meg, mikor a gyerekek iskolája riasztotta a rendőrséget arról, hogy nem érkeztek be az iskolába.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A szomszédok elmondták,

a szülők gyermekeik betegsége miatt nagy nyomás alatt éltek,

sokat veszekedtek az utóbbi időben és már a válás is szóba került.
Az apa műszaki tudását kihasználva

úgy alakította át a ház fűtési rendszerét, hogy az egész ház gázkamrává változott.

A szakértők állítják: "Az egész rendszer egy nagyon bonyolult és jól megtervezett művelet volt" –írja a The Sun.
A rendőrség nyomozást indított, hogy kiderítsék a férfi egyedül tervelte-e ki a gyilkosság-öngyilkosságot, vagy felesége is segített neki ebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.