Halott menekültet találtak egy magyar sofőr kamionjában

Forrás: Dreamstime -
magyar halott kamion menekült sofőr migráns
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy feltételezett illegális bevándorlót találtak holtan egy magyar sofőr kamionjának hátuljában. Korábban a határrendészet munkatársai átkutatták a járművet és több migránst le is szállítottak, de nem találtak meg mindenkit.

Magazinok között bukkantak rá egy magyar sofőr kamionjának hátuljában rengeteg magazin között. A teherautó Calais-n keresztül érkezett Angliába, egyszer már át is kutatták a járművet kutyás határőrökkel, és ugyan több menekültet is leszállítottak, az elhunyt embert és állítólag legalább még egy személyt nem találtak meg.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

Az elhunyt migránsra tetőtől talpig műanyag fóliába csavarva találtak rá, egy halom újság alatt. Feltehetően így próbált elbújni az ellenőrzés elől, ami sikerült neki, de nem élte túl az utat. A halálának oka egyelőre ismeretlen – írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.